Ben je op zoek naar artikelen voor wintersport in Emmen? Kom langs bij Te Velde! In onze grote outdoor winkel vind je alles wat je nodig hebt om goed voorbereid op wintersport vakantie te gaan. Wij zijn al jaren dé speciaalzaak voor al je wintesportrartikelen in de regio Emmen.

Route naar de winkel Bel direct: +31 (0) 599 613946

Je vindt ons binnen een half uur rijden vanaf Emmen. Wintersportkleding, snowboards, ski’s en schaatsen. Welke producten je ook mist in je uitrusting, je vindt het allemaal in ons assortiment. Onze medewerkers adviseren je graag over onze producten. Zo zorgen we er samen voor dat je alle artikelen voor wintersport in Emmen vindt bij Te Velde.

Skiwinkel Emmen

Op zoek naar een skiwinkel in Emmen? Als specialist in wintersport bieden wij een ruime collectie ski’s, skikleding en ski benodigdheden. Onze ski outlet is gevestigd in Nieuw-Buinen, dat binnen een half uur te bereiken is vanuit Emmen. Hier treft u ons volledige assortiment, dat overigens ook online te vinden is.

Ga voorbereid op wintersport. Bekijk online onze kwalitatieve wintersportartikelen. Bestellen kan eenvoudig binnen enkele minuten. Kom u liever langs in onze showroom? Graag ontvangen wij u in onze skiwinkel nabij Emmen!

Ruime collectie wintersportartikelen in Skiwinkel Emmen

Wij zijn al vele decennia dé specialist in wintersportartikelen. Bent u op zoek naar skikleding in Emmen, waarmee u de gehele wintersportvakantie verwarmd blijft? Onze ski-jassen, broeken, pullies en skisokken kennen een uitzonderlijk hoog isolerend vermogen. Ook stoot het materiaal water af, ondervindt u een grotere bewegingsvrijheid en geniet u van een goede ventilatie.

Bovenstaande eigenschappen gelden overigens voor de gehele skikleding collectie. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek merk, heeft u het bij ons voor het kiezen. Met merken als Icepeak, Salomon en Luhta vindt u altijd de skikleding die u zoekt. Kom gerust eens langs in onze skiwinkel nabij Emmen om ons veelzijdige assortiment te bezichtigen.

Waarom u voor onze ski outlet kiest nabij Emmen

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer uit Emmen Fen omgeving, die op zoek zijn naar ski’s, skikleding en benodigdheden. De reden dat ze bereid zijn om voor ons de afstand te overbruggen, komt door de faciliteiten die wij bieden:

• Ruim assortiment skikleding, ski’s en ski benodigdheden
• Wintersport benodigdheden voor het hele gezin
• Professioneel ski- en snowboard onderhoud
• Vrijblijvend advies op maat, zowel telefonisch als in de winkel
• Snelle en professionele service
• Zes dagen per week geopend
• Gratis parkeren voor onze skiwinkel

Wilt u zich eerst even informeren, alvorens u langskomt ski outlet? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en voorzien u van een vrijblijvend advies.

Snowboards en benodigdheden

Naast ski’s en skikleding, zijn wij ook gespecialiseerd in snowboards, kleding en benodigdheden. In onze skiwinkel nabij Emmen treft u onder meer:

• Snowboardschoenen
• Snowboard kleding
• Snowboard brillen
• Handschoenen
• Helmen en overige beschermingsmiddelen

Mocht u behoefte hebben aan een advies, zijn wij u ook graag van dienst. Ongeacht of u op zoek bent naar snowboards en benodigdheden voor heren, dames of kinderen, hebben wij altijd meerdere kwalitatieve items, die aan uw wensen en verwachtingen voldoen!

Specialist in ski- en snowboard-onderhoud

Naast onze ruime wintersportcollectie verrichten wij met regelmaat onderhoudswerkzaamheden aan ski’s en snowboards nabij Emmen. Qua onderhoudsbeurten kunt u denken aan:

• Zowel kleine als grote beurten aan ski’s en snowboards
• Waxbeurten ski’s en snowboards
• Controle skibinding

Om langdurig en optimaal van uw ski’s en snowboards te kunnen genieten, is het zaak om tijdig een onderhoudsspecialist in te schakelen. Heeft u uw wintersportartikelen in een andere winkel gekocht? Ook dat is geen enkel probleem. Kom gerust bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken, of neem vandaag nog telefonisch contact met ons op!

Uw skiwinkel nabij Emmen

Bent u er al over uit en wilt u één of meerdere artikelen bestellen? Ons volledige assortiment aan skikleding, ski’s en ski benodigdheden staat online. Komt u liever bij ons langs? Ook dat is altijd mogelijk. Wij verwelkomen u hartelijk in onze ruime showroom, waar u de meest uiteenlopende wintersportartikelen treft!

Mocht u nog vragen hebben, die onbeantwoord zijn gebleven en die u telefonisch wilt stellen, kunt u ons altijd bellen. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u op weg, zodat u weet wat u moet hebben, alvorens u onze skiwinkel bezoekt vanuit Emmen.

Bezoekers uit diverse locaties

Naast Emmen hebben wij door de jaren heen klanten bediend uit diverse locaties:

Skiwinkel Groningen
Skiwinkel Drenthe
Skiwinkel Assen
Skiwinkel Meppel

Kamperen

Schaatsen slijpen

Schaatsen slijpen

 

Easy Gliders €  13,50
Kunstschaatsen € 15,00
Noren ronding + slijpen + polijsten € 16,50
IJshockey schaatsen € 15,00

Ski-snowboard Onderhoud

 

Ski kleinebeurt €  34,99
Ski grotebeurt € 44,99
Skibinding controle € 24,99
   
Snowboard kleinebeurt € 44.99
Snowboard grotebeurt € 59.99

 

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat