√ Te Velde !
2e Pinksterdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Van harte welkom.

Voortent caravan

De perfecte voortent voor uw caravan kopen doet u bij Te Velde. Wij bieden caravan voortenten van de beste merken en heel veel verschillende varianten. Weet u niet zeker welke voortent geschikt is voor uw caravan? Geen probleem, wij helpen u bij het maken van de juiste keuze!

 

Waarom een voortent voor uw caravan?

Met een voortent voor uw caravan creëert u in een handomdraai het thuisgevoel op elke camping en op elke andere willekeurige plek. Daarnaast geeft een voortent de nodige extra ruimte op de kampeerplek om ontspannen en gerust vakantie te vieren. Waar een caravan vaak maar beperkt ruimte en opslagruimte biedt, kunt u in de uitbouw aan uw caravan voldoende spullen neerzetten om uw vakantie mee te vieren.

Een extra voordeel van een voortent voor uw caravan is dat u bij regenachtig weer een droge plek creëert waar u kunt schuilen en waarmee u voorkomt dat uw caravan vies en nat wordt.

Uitgebreid assortiment voortenten voor caravans

Te Velde staat al sinds jaar en dag bekend als kampeerspecialist. Daarom bieden wij een ruim assortiment voortenten voor caravans.

U vindt bij ons voortenten van verschillende formaten en van verschillende constructies. Zo kunt u kiezen voor een caravan voortent met een vaste wand, maar ook voor varianten met oprolbare wanden aan elke zijde.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor: 

De geschikte voortent voor uw caravan

De juiste voortent vinden is niet een makkelijke opgave. Het aanbod is namelijk enorm en voor elk doel en soort vakantie is bijna een specifiek exemplaar te verkrijgen. Heeft u bijvoorbeeld voldoende aan een kleine voortent voor de caravan? Of wilt u juist meer leefruimte buiten de caravan en kunt u daarom beter een grotere kiezen? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Weet u niet welke voortent geschikt is voor uw caravan? Of laat u zich graag adviseren over de beste keuze? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Door de jarenlange ervaring in de kampeerwereld weten wij precies welke tent voor u het meest geschikt is!

Met ons uitgebreide assortiment zit er altijd een geschikte voor u tussen. Wij kunnen zelfs aanpassingen op maat doen, zodat het helemaal naar uw wens wordt!

Let op de juiste omloopmaat van de caravan bij het kiezen van een voortent

Een geschikte voortent kopen is niet alleen een kwestie van smaak en voorkeuren. Bij de aanschaf van een uitbouw voortent is namelijk één maat bepalend voor het wel of niet passen van de uitbouw aan uw caravan. Dat is de zogenaamde omloopmaat.

De omloopmaat is de maat gemeten vanaf de grond langs de buitenrand van de caravan. Neem hierbij eventuele ruimte voor opslag aan de voorzijde van de caravan NIET mee. We begrijpen dat dit niet meteen erg duidelijk is. Daarom hieronder een afbeelding met een instructie, zodat u de omloopmaat van uw caravan zelf kunt meten. Weet u eenmaal de juiste omloopmaat, dan kunt u ook een passende voortent kiezen.


omloopmaat


  1. Plaats de caravan op een vlakke ondergrond (waterpas).
  2. Meet de omloop door gebruik te maken van een flexibel (maar niet elastisch) touw, die u achtereenvolgens langs de punten E, C, A, D en F spant.
  3. Noteer de omloopmaat in centimeters.

Grote merken van de beste kwaliteit

Een caravan voortent is niet iets wat u maandelijks dan wel jaarlijks koopt. Dat hoeft gelukkig ook wanneer u één koopt van hoge kwaliteit. 

Omdat wij ervan bewust zijn dat een voortent een investering is waar u graag lange tijd mee doet, bieden wij uitsluitend A-merken aan. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een Ventura voortent, maar ook voortenten van Dorema. Neem bijvoorbeeld de Dorema Multi Nova of de Dorema Onyx. Twee zeer populaire modellen, die u uiteraard vindt binnen ons assortiment.

Wij vinden het belangrijk u als klant altijd meerdere mogelijkheden te bieden. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop. U vindt daarom bij ons niet zomaar goedkope overjarige voortenten waar geen vraag naar is. Echter wanneer de kwaliteit van deze overjarige modellen goed is, zullen we u deze aanbieden wanneer het model aansluit bij uw wensen. Het allerbelangrijkste vinden wij dat u een voortent koopt die uw vakantie tot een succes maakt!

Koop uw voortent voor de caravan bij Te Velde

Bent u reeds overtuigd van ons kampeer assortiment? En weet u al precies wat u wilt? Dan kunt u uw bestelling online plaatsen. Wij zorgen dat uw bestelling binnen twee tot vier werkdagen wordt geleverd, mits het artikel op voorraad is.

Heeft u nog vragen over een van onze producten? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of vul het contactformulier in die u vindt op de productpagina van het betreffende product. Wij staan voor u klaar en beantwoorden al uw vragen over uw nieuwe voortent voor de caravan graag!

Filter artikelen op:

Merk
Prijs
Reset

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Opmeten Omloopmaat

Opmeten omloopmaat caravan

  • Plaats de caravan op een vlakke ondergrond (waterpas).
  • U begint te meten bij punt E en meet de omloopmaat van de caravan op door te eindigen bij punt F.
  • Gebruik bij voorkeur een lange meetband of een touw dat niet uitrekt.
  • Volg zoveel mogelijk de vorm van de caravan.

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat