Ski kleding of wintersportkleding.

Skikleding of wintersportkleding heeft verschillende functies. Ten eerste moet deze kleding je warm en droog houden in winterse omstandigheden hoog in de bergen, om je tegen onderkoeling te beschermen.

Tegelijkertijd moet deze kleding ook genoeg bewegingsvrijheid bieden om lekker te kunnen skiën of snowboarden. Hiernaast moet goede skikleding ook ‘ademen' zodat vocht van transpiratie door de stof afgevoerd worden dat alles terwijl de stof wel waterdicht moet zijn.

Skijassen en skibroeken.

Een goede heren ski-jas en dames ski-jas , heeft alle bovengenoemde technische eigenschappen. Evenzo een heren skibroek en dames skibroek. Ook deze moet wind en waterdicht zijn maar wel ademend.

Ski pully.

Een skipully houdt de warmte op je lichaam vast en voert de transpiratie vocht af. Dit is de zogenaamde 2e laag wintersport kleding. Een dames ski-pully is over het algemeen iets dikker als een heren ski-pully.

Ski kleding voor jongens en meisjes.

Ook voor kinderen is het belangrijk dat ze warm en droog op de ski-piste blijven. Te Velde wintersport verkoopt dan ook jongens ski-kleding waarmee aan deze eisen wordt voldaan. Het moge voor zichzelf spreken dat dit ook geld voor meisjes ski-kleding.

Ski sokken.

Voor warme voeten en een goed comfort in de skischoenen, zijn goede skisokken heel belangrijk.

Mutsen, sjaals en ski-handschoenen.

Warme en droge handen tijdens het skiën is natuurlijk heel belangrijk. Na het skiën er lekker warm bijlopen met een leuke sjaal en- of muts maakt de apres ski compleet.

Thermo underwear.

Dit is de zogenaamde eerste laags kleding. Heel belangrijk voor het warm houden en blijven tijdens het skiën. Thermo underwear is leverbaar in sets of in broek en shirt apart.

Filter artikelen op:

Merk
Prijs
Reset

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Ski-snowboard Onderhoud

 

Ski kleinebeurt €  34,99
Ski grotebeurt € 44,99
Skibinding controle € 24,99
   
Snowboard kleinebeurt € 44.99
Snowboard grotebeurt € 59.99

 

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat