Filter artikelen op:

Merk
Prijs
Reset

Tent reparatie

Te Velde is specialist in tent reparatie, het vervangen van ritsen en het herstellen van naden en pezen. Is uw tent kapot, maar wilt u er graag langer vakantieplezier van beleven? Biedt uw tent dan ter reparatie aan en wij zorgen met onze reparatieservice dat uw tent nog langer mee kan.

Route naar de winkel Bel direct: +31 (0) 599 613946

Klik hier voor de prijslijst tentenreparatie.

te velde voortenten en tentenreparatie


Tent reparatie: professioneel herstel, zodat uw tent nog langer mee kan

Te Velde staat bekend om de verkoop en service van hoogwaardige producten. In lijn met die kwaliteit, voeren we ook reparaties uit van tenten en producten die vergelijkbare doeken bevatten. Door onze jarenlange ervaring met het repareren en maken van (ons eigen merk) tenten en luifels, weet u zeker dat deze reparaties goed worden uitgevoerd. We beschikken in ons eigen naaiatelier over specialistische machines waarmee we de stugge tentdoeken kunnen naaien en herstellen.

Te Velde vindt het belangrijk dat u lang kunt profiteren van uw investering. Al onze tenten en luifels zijn daarom van de hoogste kwaliteit, maar als uw tent na lange tijd toch gebreken vertoont, kunt u gebruikmaken van onze tent reparatie.

Reparatie van verschillende tenten en beschadigingen

Met onze specialistische naaimachines zijn wij in staat een breed scala aan tenten en tentdoeken te repareren. Zo kunnen we (kleine) trekkingtenten repareren, maar zijn we ook in staat om koepel- en familietenten te herstellen.

Bij beschadigingen van tenten die wij kunnen repareren kunt u denken aan verschillende zaken, waaronder:

-       Tentdoek repareren (scheuren of gaten)

-       Voortent reparatie

-       Tentzeil repareren

-       Het vervangen of repareren van een tentrits.

-       Het herstellen van (gescheurde) naden.

Naast het repareren van tenten, repareren we ook windschermen en tarpen, daar die vaak van dezelfde materialen gemaakt zijn. Ook kunnen we preventieve onderhoudsbeurten uitvoeren aan uw tent, zodat u zeker weet dat uw tent het tijdens de vakantie niet begeeft op eventuele zwakke punten. Neem dus gerust contact met ons op of breng uw tent langs ter reparatie in onze winkel.

Onze werkwijze

Wanneer u uw tent reparatie uit laat voeren kunnen wij ons voorstellen dat u graag wilt weten waar u aan toe bent als het gaat om de kosten. Daarnaast is het goed om te weten wat de reparatie u oplevert; als de tent of het doek in dusdanige staat is dat de reparatie geen zin heeft, zullen we u hierover een eerlijk advies geven.

Wanneer u uw tent bij ons laat repareren, zullen we daarom altijd eerst een analyse maken. Hierbij kijken we naar de kwaliteit van de tent en het doek en maken we een inschatting van het resultaat van de reparatie. Als repareren mogelijk is, maken we hier een kosteninschatting van op basis van onze prijzenlijst. Voordat we beginnen met de reparatie informeren we u hierover, zodat u weet wat de kosten zijn en zodat u de afweging kunt maken of u het de reparatie waard vindt. In sommige gevallen kunt u beter een nieuwe tent, tenttapijten, windscherm of tarp kopen, omdat dit relatief voordeliger is. Uiteraard kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

Uw tent reparatie uitgevoerd in onze winkel

Een kapotte tent komt nooit op een goed moment. Bijvoorbeeld wanneer u bijna op vakantie gaat. Als kampeerspecialisten begrijpen wij als geen ander dat u uw tent graag snel gerepareerd wilt hebben. Wij denken daarom graag met u mee en proberen uw tent zo spoedig mogelijk te herstellen. Als u de tent langsbrengt, schatten wij daarom meteen in hoe lang het duurt voordat we hem kunnen repareren, zodat u uw vakantie gewoon kunt plannen. Hetzelfde geldt natuurlijk als het gaat om een luifel reparatie!

Laat uw vakantieplanning dus niet verstoren en kom naar Te Velde voor uw tent reparatie.

Filter artikelen op:

Merk
Prijs
Reset

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat