Zoek je een wintersport winkel in Drenthe? Kom dan langs bij Te Velde. Je vindt onze wintersport winkel op de grens van Groningen met Drenthe. Wij bieden een groot aanbod winter artikelen waarmee je goed voorbereid bent op de kou.

Route naar de winkel Bel direct: +31 (0) 599 613946

Van warme wintersport kleding tot aan goede materialen. Je kunt het bij ons aanschaffen en tevens laten onderhouden. Voor een ervaren en complete service in wintersportartikelen ben je bij ons op de juiste plek. Wij heten je daarom graag welkom in onze showroom voor alles omtrent wintersport in Drenthe!

Skiwinkel Drenthe

Te Velde is dé skiwinkel van Drenthe! Wij bieden een breed assortiment skikleding, ski’s en snowboards. Deskundig en professioneel advies op maat wanneer het gaat om de juiste wintersport benodigdheden. Dus bent u op zoek naar skikleding of benodigdheden voor de wintersport? Breng een bezoek aan Te Velde, de beste skiwinkel in Drenthe.

Op zoek naar de beste Skiwinkel in Drenthe?

Ontdek onze skiwinkel in Drenthe! Wij zijn gevestigd in Nieuw Buinen. We staan bekend als dé outdoor specialist en wintersportzaak van Drenthe. Wij bieden een uitgebreid assortiment wintersport benodigdheden, specifiek gericht op de skisport. Denk hierbij aan skikleding, ski’s, skihelmen, skihandschoenen, skischoenen en opbergmateriaal. Naast wintersportbenodigdheden zijn we ook gespecialiseerd in het onderhoud van ski’s.

Zo bieden wij diverse onderhoudsbeurten voor uw ski’s:

• Grote beurt
• Kleine beurt
• Waxbeurt
• Binding controle

Bent u op zoek naar dé skispecialist van Drenthe? Kom dan naar onze skiwinkel!

De plek voor Skikleding in Drenthe

Er zijn verschillende aanbieders van skikleding in Drenthe. In onze skiwinkel vindt u een uitgebreid assortiment kleding van diverse merken voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Onze specialisten helpen u graag met persoonlijk advies op maat wanneer het gaat om de juiste skischoenen, ski-jassen, skibroeken en meer.

Onze skikleding voldoet aan de volgende kwaliteitseisen:

• Goede warmte-isolatie
• Waterafstotend
• Goede ventilatie
• Antislipeigenschappen (veiligheid – niet doorglijden na een val)
• Bewegingsvrijheid

Passende skikleding bij uw winstersportniveau

Het is extreem belangrijk dat uw skikleding goed zit, goede kwaliteit heeft en past bij het niveau waarop u sport. Mocht u bijvoorbeeld skischoenen hebben die u niet goed passen, kunt u hiervan ongemak en zelfs pijn ervaren tijdens het wintersporten.

Mocht u een ski-jas of skibroek hebben welke niet passen bij uw postuur of uw niveau van sporten kan dit eveneens ongemak veroorzaken. Het kan ervoor zorgen dat de warmte-isolatie niet optimaal is of de ventilatie te wensen overlaat. In het ergste geval kan het mindere sportprestaties tot gevolg hebben. Wanneer u zich niet vrij kan bewegen in uw wintersportkleding, kan dit dus op meerdere manieren gevaarlijk zijn.

Onze specialisten in onze skiwinkel in Drenthe geven u daarom graag deskundig advies op maat. Zij zullen u vragen stellen over o.a. de gewenste pasvorm van bepaalde skikleding, uw sportniveau en uiteraard uw overige persoonlijke wensen. In onze skiwinkel is het mogelijk om alle kleding te passen en te vergelijken. Neem ook eens een kijkje in onze webshop voor ons online aanbod skikleding.

Snowboard winkel

Te Velde is tevens een gespecialiseerde snowboard winkel. We bieden een groot assortiment snowboard benodigdheden. Denk hierbij aan kleding, helmen, brillen, protectie en meer. Ook zetten wij ons in voor het juiste onderhoud van uw snowboard. U kunt voor verschillend onderhoud van uw snowboard bij ons in de winkel terecht zoals:

• Grote beurt
• Kleine beurt
• Waxbeurt

Neem uw snowboard mee naar de winkel en wij helpen u hier graag mee verder. Heeft u nog geen snowboard? Ook hier kunnen wij u mee helpen. Wij bieden snowboards voor zowel heren als dames. Neem gerust van te voren contact met ons op wanneer u vragen heeft over ons aanbod of de voorraad van onze snowboard winkel.

De winkel voor de juiste voorbereiding op uw wintersport!

Dus voor zowel skiën, snowboarden als wintersporten in brede zin helpen wij u in onze skiwinkel graag verder! Waarom is een bezoekje aan Te Velde een geweldig idee?

* Geopend van maandag tot en met zaterdag.
* Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.
* Deskundig advies op maat door één van onze specialisten in onze ski winkel.
* Onderhoud van uw ski’s en/of snowboard.
* Skikleding voor heren, dames én kinderen.
* Wintersportbenodigdheden en alles voor uw wintersport.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zien u graag in onze skiwinkel in Drenthe!

Bekend in heel Noord-Nederland

Naast Drenthe staan wij in onderstaande locaties en provincies bekend om onze ruime collectie skikleding en benodigdheden:

Skiwinkel Groningen
Skiwinkel Assen
Skiwinkel Meppel
Skiwinkel Emmen

Kamperen

Schaatsen slijpen

Schaatsen slijpen

 

Easy Gliders €  10,00
Kunstschaatsen € 12,50
Noren ronding + slijpen + polijsten € 13,50
IJshockey schaatsen € 12,50

Ski-snowboard Onderhoud

Ski kleinebeurt €  24,99
Ski grotebeurt € 34,99
Skibinding controle € 17.50
   
Snowboard kleinebeurt € 34.99
Snowboard grotebeurt € 44.99

 

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat