Dank voor uw interresse in ons bedrijf. In deze presentatie willen we u laten zien wat we allemaal voor u als klant zouden kunnen betekenen. Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.


Ons bedrijf is gevestigd in Nieuw Buinen. Nieuw Buinen ligt in de provincie Drenthe, maar Nieuw Buinen grenst aan Stadskanaal en dat ligt in de provincie Groningen.


De fa. Te Velde is producent van caravanvoortenten en luifels. Deze producten maken we in ons atelier. Uiteraard repareren we tenten en voortenten. Bijzonder producten op wens kunnen we ook maken. Denk aan panelen voor veranda's en overkappingen.


In onze showroom vindt u een grote afdeling tuinmeubelen, parasols, terrasverwarmers, tuinhaarden en aanverwante artikelen. Kom kijken in onze sfeervol ingerichte showroom.


Barbecues ontbreken uiteraard niet. Om het 'buiten leven' in de tuin compleet te maken, vindt u bij ons een grote collectie brikettenbarbecues en gasbarbecues (gasbuitenkeukens).


Te Velde 'buiten gewoon goed', is onze leus. Outdoor artikelen mogen dan niet ontbreken.


Een compleet assortiment kampeerartikelen is natuurlijk het hele jaar leverbaar. In winkel en webwinkel kunt u atijd terecht.


In onze tentenshowroom staan het hele jaar rond de voortenten, luifels en kampeertenten opgesteld. Beleef het kamperen en kom kijken!


Een prachtige en kleurijke afdeling is onze wintersport afdeling. Het complete assortiment voor de actieve wintersporter is bij ons verkrijgbaar.


De meest uitgebreide collectie schaatsen in de regio Stadskanaal en Nieuw Buinen, vindt u bij ons.


Kamperen