Wil jij schaatsen kopen? Drenthe en omstreken komt naar Te Velde in Nieuw Buinen! In onze schaats speciaalzaak heb je een ruime keuze uit diverse schaatsartikelen. Daarom komt zowel de hobbyschaatser als professional bij ons schaatsen kopen in Drenthe.

Route naar de winkel Bel direct: +31 (0) 599 613946

Of je nu op zoek bent naar klassieke noren, ijshockey- of kunstschaatsen. Je vindt in onze winkel alles wat je nodig hebt om te kunnen schaatsen. Weet je niet zo goed wat je precies nodig hebt? Onze medewerkers adviseren je graag in de verschillende keuzes van schaatsen kopen in Drenthe bij Te Velde.

Groot assortiment schaatsen kopen Drenthe

Voor schaatsen kopen in Drenthe ben je bij ons dus aan het juiste adres. In de omgeving staan wij bekend als een schaats speciaalzaak met een ruim aanbod diverse schaatsen. Hierbij kan je kiezen tussen verschillende typen ijzers en schoenen die het best bij jouw voeten passen. Denk aan:

  • * Noren
  • * IJshockey schaatsen
  • * Kunstschaatsen


Met keuze uit deze varianten kun je voor zowel volwassenen als voor junioren en kinderen schaatsen kopen in Drenthe. Zo zijn sommige kinderschaatsen verstelbaar in maat, waardoor de schaats mee kan groeien met de voet. Voor geschikte kleding kan je terecht bij ons aanbod wintersport artikelen. Hier vind je bijvoorbeeld fijne winterkleding welke warm, maar ook flexibel en ademend is.

Hoe kies ik de beste schaats?

Onze medewerkers adviseren je graag welk type schaats kopen voor jouw persoonlijke gebruik in Drenthe en omgeving het beste past. De intensiviteit en doeleinden van gebruik zijn namelijk bepalend welke variant het beste bij je past.

Zo zijn ijshockeyschaatsen naast de sport ook een geschikt model om te kopen als je een beginner bent die wilt leren schaatsen. Deze ijzers zijn namelijk het kortst en daardoor kun je eenvoudig snelle en korte slagen maken. Hierdoor ben je beter wendbaar op het ijs. Als je het schaatsen onder de knie hebt en meer sierlijke bewegingen wilt kunnen maken, dan zijn kunstschaatsen een geschikt model.

Naast de schaatsen met korte ijzers kun je kiezen uit bijvoorbeeld noren. Deze schaatsen hebben veel langere ijzers, waardoor je hier gemakkelijk lange afstanden mee kunt afleggen. Je bereikt makkelijker een hoge snelheid en hebt daarbij minder last van scheuren in natuurijs.

Onderhoud van uw schaatsen in Drenthe

Naast schaatsen kopen in Drenthe kan je bij ons terecht voor schaatsbescherming en onderhoud. Door je schaatsen goed te beschermen met hoezen voor de ijzers verleng je de levensduur en hoef je vanzelfsprekend minder onderhoud te plegen.

Daarbij kunnen we de schaatsen voor je laten slijpen en ronden. Met geslepen ijzers kan je jezelf makkelijker afzetten in het ijs waardoor het schaatsen gemakkelijker gaat. Niets is zo vervelend en gevaarlijk als botte ijzers. Hiermee kun je blijven haken in het ijs. Scherpe ijzers kunnen dus ook valpartijen voorkomen.

Zeker als je een heel seizoen niet meer op het ijs hebt gestaan, is het verstandig om je schaatsen voor gebruik te laten slijpen.

Waarom schaatsen kopen bij Te Velde?

Als je kiest voor Te Velde, kies je voor kwaliteitsproducten en een fijne service. Onze medewerkers kunnen je kundig over de verschillende producten adviseren. Neem dus gerust contact met ons op als je vragen hebt over jouw aankoop, of kom langs in onze winkel voor advies.

In onze grote winkel vind je de meest uitgebreide collectie schaatsen in de regio van Stadskanaal en Nieuw Buinen. Nieuwsgierig? Kom langs aan de Drentse Poort 7 of bekijk ons aanbod online. Wat je ook zoekt, Te Velde is jouw speciaalzaak voor schaatsen kopen Drenthe.

Kamperen

Schaatsen slijpen

Schaatsen slijpen

 

Easy Gliders €  10,00
Kunstschaatsen € 12,50
Noren ronding + slijpen + polijsten € 13,50
IJshockey schaatsen € 12,50

Ski-snowboard Onderhoud

 

Ski kleinebeurt €  24,99
Ski grotebeurt € 34,99
Skibinding controle € 17.50
   
Snowboard kleinebeurt € 34.99
Snowboard grotebeurt € 44.99

 

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat