Filter artikelen op:

Merk
Prijs
Reset

Tenttapijt

Met een tenttapijt, of een camping tapijt of kleed zoals het tapijt ook wel wordt genoemd, heeft u een schone tent in een handomdraai. Het tenttapijt zorgt ervoor dat u geen vieze voeten krijgt, voordat u naar bed gaat. U vindt tenttapijten van verschillende maten en merken binnen ons assortiment.

Resultaten 1 - 15 van 31

leverbaar in diverse maten

€ 64,99

Leverbaar in diverse maten

€ 59,99

Afm. 50 x 50 x 5 cm

€ 11,00

Afm.: 2,0 x 1,8 mtr.

€ 59,99

Afm.: 2,0 x 1,8 mtr.

€ 59,99

Afm.: 2,0 x 1,8 mtr.

€ 59,99

Afm.: 2,0 x 1,8 mtr.

€ 59,99

Afm.: 2,7 x 2,0 mtr.

€ 69,99

Afm.: 2,7 x 2,0 mtr.

€ 59,99

Afm.: 2,7 x 2,0 mtr.

€ 69,99

Afm.: 2,7 x 2,0 mtr.

€ 69,99
Pagina 1 van 3

Altijd een nette tent met een tenttapijt

Door een tenttapijt te gebruiken zorgt u ervoor dat uw tent van binnen altijd netjes en schoon blijft. Het kleed zorgt er namelijk voor dat u geen zand of grond van onder uw voeten meeneemt in de tent. Vooral wanneer uw slaapcabine grenst aan de voortent is dit erg vervelend.

Ook voor de regenachtige dagen is een tenttapijt erg prettig, omdat de grond in de voortent door de regen erg vochtig kan worden. Sommige tenttapijten zijn van waterdicht materiaal gemaakt, waardoor u de vloer van uw voortent droog kunt houden en waardoor u geen modder meeneemt in de tent.

Nog meer voordelen van een tenttapijt

Het schoon en zandvrij houden van de binnentent is echter niet het enige voordeel dat tenttapijten bieden. Dit zijn nog een aantal voordelen van het plaatsen van een tapijt in uw voortent:

-       Comfort: het vloerkleed in de voortent geeft een stukje extra comfort, doordat het geluid dempt en warmte isoleert. Dit is vooral prettig tijdens de koudere nachten, of wanneer u in het voor- of najaar kampeert.

-       Bescherming: legt u het tapijt ook onder de binnentent, dan beschermt u daarmee de onderkant van de tent tegen beschadigingen.

-       Schoner: het tapijt vangt vuil, modder en gras op wat anders in de binnentent terecht zou komen. In het geval van een gladde stof of materiaal is dit niet het geval, maar dit biedt als voordeel dat het erg makkelijk schoon te vegen is.

-       Gezelligheid: kiest u een kleurrijke variant of eentje met een patroon, dan creëert het tapijt een gezellig sfeer in de (binnen)tent.

-       Veiligheid: het tapijt voorkomt dat u makkelijk uitglijdt. Vooral wanneer het gras vochtig is van de dauw in de ochtend of avond, is dit een prettige bijkomstigheid.

Camping tapijt: multi-inzetbaar

Een camping tapijt kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Zoals hierboven opgesomd is het ideaal om in de voortent te leggen en zo te voorkomen dat er zand en viezigheid in de tent komt. Maar overdag kan het tapijt ook ideaal worden gebruikt als picknickkleed, wanneer u in de zon voor uw tent wilt genieten van de lunch.

Omdat een tenttapijt makkelijk uit te kloppen en te reinigen is, kan het ook worden gebruikt als strandmat voor de hele familie. Gaat u dus een dagje naar het strand met het gezin, neem dan het tentkleed mee.

Het tentkleed kan tot slot ook nog worden gebruikt voor sport- en recreatie activiteiten, zoals yoga of fitnessoefeningen, óf als speelkleed voor kinderen. Kortom, een camping tapijt is bijna overal voor te gebruiken.

Veel meer dan tentkleden

Te Velde is specialist op het gebied van outdoor en kamperen! Dat statement maken we waar, doordat we niet alleen tentkleden aanbieden maar alles voor op de camping en het outdoorleven.

Gaat u binnenkort op vakantie dan kunt u bij ons terecht voor uw gehele vakantie uitrusting. Kies bijvoorbeeld een handige koepel- of pop-up tent voor naast de caravan, of neem een tarp of windscherm mee voor een stukje extra schaduw en privacy.

Neem gerust een kijkje in onze webshop voor alles wat met kamperen te maken heeft. Zo hoeft u nergens anders heen, als het gaat om spullen voor uw vakantie!

Te Velde’s aanbod tenttapijten

Komt u naar Te Velde, dan komt u naar dé outdoorspecialist. Bovendien hebben wij niet alleen een ruim assortiment, wij hebben ook een ruim ingerichte showroom waar we onze spullen graag aan u tonen. De showroom geeft u de gelegenheid uw kampeerartikelen in het echt te bekijken en te testen! Zo weet u precies wat u koopt en kunt u zich laten adviseren door één van onze professionals over uw nieuwe tenttapijt!

Filter artikelen op:

Merk
Prijs
Reset

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat