Milenco sleep safe alarm

Beschrijving Natuurlijk wilt u tijdens uw vakantie met een veilig gevoel naar bed kunnen. Daarvoor komt het Milenco Sleep Safe alarm goed van pas. Dit alarmsysteem schrikt inbrekers af en geeft een luide waarschuwing wanneer iemand een deur of raam probeer te openen. Niemand kan ongemerkt uw voertuig binnenkomen. 

Effectief alarm

Met het Sleep Safe alarm van Milenco kunt u met een gerust hart gaan slapen. Dit alarmsysteem heeft ledverlichting waarmee het ongewenste indringers afschrikt. Elke 10 seconden knippert het licht. Als iemand de camper of caravan in probeert te komen via de deur of een raam, gaat er een alarm van 118 decibel af. Zo wordt u meteen gewaarschuwd. De set bestaat uit zes raam- en deuralarmen zodat u alle ingangen van uw voertuig kunt beveiligen. Het alarmsysteem is draadloos; u moet alleen regelmatig de batterijen vervangen. Dankzij het energiebesparende systeem waarmee het alarm werkt, gaan de batterijen wel zo’n 1000 uur mee.

Belangrijkste kenmerken

Ledverlichting knippert elke 10 seconden
118 decibel alarm
6 deur- en raamalarmen
Werkt op batterij

Meer diefstalbeveiliging

Een goed alarmsysteem is de ideale manier om inbrekers op afstand te houden. Om nog zekerder te zijn van een zorgeloze vakantie heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. Zo kunt u kiezen voor een kluis om uw waardevolle spullen in op te bergen. Mocht het dan toch iemand lukken om uw voertuig binnen te komen, dan zijn uw eigendommen alsnog veilig. Daarnaast kunt u met een disselslot en een wielklem voorkomen dat uw caravan meegenomen wordt. Door het disselslot kan de caravan niet aangekoppeld worden en dankzij de wielklem is het niet mogelijk om met de caravan te rijden. Als uw caravan verzekerd is, is het verplicht om SCM-goedgekeurde sloten te gebruiken. De specifieke eisen verschillen per verzekeraar. Ga dit altijd even na voordat u op vakantie gaat.

Met het Milenco Sleep Safe alarmsysteem zorgt u ervoor dat niemand ongemerkt uw caravan in kan komen. Combineer het alarm met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Merk Milenco
Primaire kleur Wit
Extern artikelnummer 2028
EAN code 5060101832028
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Recreatie groothandels

Op de sites van OCS-recreatie en Gimeg kunt u veel accessoires vinden. Heeft u iets gezien mail dan naar info@tevelde.nl en wij zullen het artikel voor u bestellen.

OCS Recreatie

Gimeg

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat