√ Te Velde !
2e Pinksterdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Van harte welkom.

Dorema opblaasbare campertent discovery air

dorema-opblaasbare-campertent-discovery-air
dorema-opblaasbare-campertent-discovery-air
6-1-dorema-opblaasbare-campertent-discovery-air
6-2-dorema-opblaasbare-campertent-discovery-air

Dorema opblaasbare campertent discovery air

€ 969,00
Dorema campervoortent
Beschrijving Dorema opblaasbare campertent discovery air
2 hoogtes leverbaar

De Starcamp Discovery Air is uitgevoerd in het nieuwste lichtgewicht polyester tentdoek en daardoor de ideale bustent voor korte vakanties. Deze lichtgewicht campervoortent heeft een vrijstaande constructie van oppompbare luchtslangen en is dus in enkele minuten opgebouwd. De luxe Starcamp Discovery Air beschikt over een geheel uitritsbare voorwand, waardoor u deze tent ook als luifel kunt gebruiken. De afritsbare tunnel maakt het opzetten gebruiksvriendelijker en zorgt voor een tochtvrije verbinding. De Discovery Air KlimaTex is leverbaar in 2 varianten en past aan nagenoeg iedere camper of kampeerbus met een rail tussen de 210 en 270 cm.

Campervoortent StarCamp Discovery Air 
De Starcamp Discovery Air is de laatste toevoeging aan de camper collectie van Dorema. Deze oppompbare campervoortent heeft een vrijstaande constructie en is voorzien van het nieuwste lichtgewicht polyester tentdoek, waardoor deze campervoortent ideaal is voor korte vakanties! Het opbouwen van de Discovery Air KlimaTex tent met luchtslangen neemt slechts enkele minuten in beslag. De afritsbare tunnel zorgt voor een tochtvrije verbinding naar uw kampeervoertuig, maar biedt u ook de mogelijkheid om een dagje met de camper op pad te gaan terwijl u de Starcamp Discovery Air en zijn vrijstaande constructie achter laat op de camping. 
De Discovery Air KlimaTex is standaard voorzien van een geheel uitritsbare voorwand, waardoor je de vrijstaande deeltent ook als luifel kunt gebruiken. De voorwand is voorzien van een deurmogelijkheid, helder raamfolie en een permanent ventilatiepunt. De zijpanelen afzonderlijk wegrolbaar en voorzien van grote raampartijen met verduisteringskleppen aan de binnenzijde. De Starcamp Discovery Air is voorzien van vaste slikranden, standaard met stormbanden en wordt afgespannen met ladderspanners en sjorbanden.
Bij de nieuwe Starcamp Discovery campervoortent is het traditionele buizenframe vervangen door oppompbare luchtslangen, waardoor u met deze deeltent kunt genieten van een enorm opzetgemak. De Discovery Air is 300 cm breed en heeft een diepte van 250 centimeter (excl. tunnel). De afritsbare tunnel heeft een diepte van 110 cm en vergt een horizontale raillengte aan uw kampeervoertuig van 3 meter. De deeltent wordt geleverd in een prachtige kleurcombinatie en past aan kampeervoertuigen met een railhoogte van 210 tot 270 centimeter.
Materiaal keuze
De oppompbare Discovery Air is gemaakt van het nieuwste lichtgewicht polyester KlimaTex tentdoek. Dit lichtgewicht buitendoek is PU gecoat, voorzien van een fraai design en heeft getapete naden met een waterkolom van 10.000 mm. Dit polyester tentdoek droogt snel op als het nat is geworden, maar is minder duurzaam dan een All Season campervoortent. Qua UV-bestendigheid wordt dit tentdoek geschat op ca. 750 zonuren.
Het traditionele buizenframe is vervangen door opblaasbare luchtslangen met de ventielen aan de buitenzijde, waardoor deze deeltent erg gemakkelijk op te zetten is. De tent is voorzien van geïntrigeerde stormbanden en dient afgespannen te worden met meegeleverde ladderspanners en haringen.
Bevestiging
Voor de bevestiging dient u rekening te houden met de hoogte van de vereiste horizontale tentrail. Bij een camper zonder geïntrigeerde luifel komt deze hoogte vaak overeen met de totale hoogte van het voertuig. Mocht uw camper of kampeerbus voorzien zijn van een cassetteluifel, dan dient u de hoogte tot de onderkant van deze rail te meten.
De bevestiging van de Starcamp Discovery Air gebeurt d.m.v. een tunnel die aanritsbaar is aan de deeltent. Deze tunnel is voorzien van een tentpees, welke gemakkelijk in de rail van uw kampeervoertuig geschoven worden. Bij het loskoppelen van de bustent dient u alleen de ritsverbinding tussen tent en tunnel los te halen, waarna u enkel de tunnel dient op te bergen. De Discovery Air deeltent kan blijven staan en u kunt genieten van een stevige vrijstaande constructie! U kunt er dus overdag op uit trekken met uw kampeervoertuig, waar de Starcamp Discovery Air KlimaTex kan blijven staan op uw kampeerverblijf.
Productspecificaties
Dak KlimaTex polyester, lichtgewicht, getapete naden, PU gecoat, 10.000 mm
Wanden KlimaTex polyester, lichtgewicht, getapete naden, PU gecoat, 10.000 mm
Frame Innovatief Doréma EAF-systeem
oppompbare luchtslangen met ventielen aan de buitenzijde
incl. handpomp
Afspanning Ladderspanners
Kleur combinatie Antraciet / Grijs
Geschikt voor Campers en bussen met een railhoogte van 210 – 270 cm.
Hoogte rail Discovery Air 
Tunnel M: hoogte 210 tot 240 cm.
Tunnel L: hoogte 240 tot 270 cm.
Afmetingen Diep 250 cm, breed 300 cm
Diepte tunnel 110 cm
Peeslengte tunnel 300 cm
Gewicht ca. 22 kg.
Geleverd inclusief Voorwand, handpomp, elastieken en kunststof haringen

Specifieke kenmerken StarCamp Discovery Air KlimaTex
Voorwand "Voorwand is geheel uitritsbaar 
Voorzien van een deurmogelijkheid en helder raamfolie "
Zijwanden "Beide zijpanelen zijn afzonderlijk wegrolbaar
Voorzien van grote raampartijen en afsluitbare kleppen aan de binnenzijde"
Achterwand Voorzien van een deur
Tunnel Voor verbinding aan uw kampeerauto, tevens afritsbaar van de deeltent
Ventilatie Permanent ventilatie in de voorwand
Unieke eigenschappen "Oppompbare campervoortent is super snel op te zetten
Past aan nagenoeg iedere camper of bus met rail
Leverbaar in twee hoogtes 
Vrijstaande constructie met afritsbare tunnel
Voorwand is geheel uitritsbaar  
Achterwand voorzien van een deur
Afgedekte ritsen voor extra bescherming
Voorzien van vastgestikte slikranden"

Optionele artikelen:
Binnenhemel
Pe vloer
Binnentent

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat