Smartwares rookmelder

Beschrijving Reageer op tijd bij brand dankzij de Smartwares RM520 Rookmelder. De rookmelder heeft een ingebouwde batterij die niet vervangen hoeft te worden. Met het luide alarm van 85 dB voorkom je levensbedreigende situaties.

Een rookmelder redt levens
Brand kan op elk moment ontstaan, ook als u slaapt. Het giftige gas kan ervoor zorgen dat u het bewustzijn verliest en voorkomt dat u wakker wordt. Daarom is het belangrijk om op tijd wakker te worden als er brand uitbreekt. Een rookmelder waarschuwt je op tijd zodat je snel kunt reageren op levensbedreigende situaties. Het is belangrijk om te weten dat rookmelders een maximale levensduur van 10 jaar hebben, controleer daarom altijd de datum op je rookmelder en koop elke 10 jaar een nieuwe om er zeker van te zijn dat je goed werkende rookmelders hebt.

Kies de juiste rookmelder
Alle Smartwares rookmelders zijn voorzien van een optische sensor. Een optische sensor reageert snel op smeulbranden, geeft minder valse alarmen en is milieuvriendelijk. De batterij van de RM520 Rookmelder heeft een levensduur van 10 jaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vervangen van de batterij. De rookmelder is voorzien van een hush-modus die gebruikt kan worden om het alarm te dempen als er een vals alarm afgaat.

Installatie
Om er zeker van te zijn dat je gewaarschuwd wordt als er brand uitbreekt, is het aan te raden om op elke verdieping minimaal één rookmelder te plaatsen. Wij raden aan om rookmelders te plaatsen in de ruimtes die je passeert bij het vluchten, bijvoorbeeld in je gang of trap. Rook stijgt op en daarom is het belangrijk om je rookmelder altijd aan het plafond te monteren, dit kan eenvoudig door middel van enkele schroeven of een montageplaat. De Smartwares rookmelders zijn draadloos waardoor je ze overal in huis kunt plaatsen.

Onderhoud
De werking van de rookmelder kan worden beïnvloed door stof en vuil, het is daarom belangrijk om je rookmelder maandelijks schoon te maken met een licht vochtige doek en halfjaarlijks met een stofzuiger. Gebruik nooit schoonmaakmiddelen of verf de rookmelder.

Test uw alarmen
Het is belangrijk om je rookmelder regelmatig te controleren met de testknop. De rookmelder dient maandelijks getest te worden om er zeker van te zijn dat deze goed werkt bij brand. Je hoort een korte pieptoon als de batterij bijna leeg is, zo word je gewaarschuwd wanneer je de rookmelder moet vervangen.

Wat zit er in de doos?
Rookmelder, geïntegreerde batterij, handleiding, montagemateriaal

Functies:
Bescherm uzelf en uw gezin door snel te handelen wanneer er brand uitbreekt
Rookmelder met geïntegreerde batterij met een levensduur van 10 jaar die niet vervangen hoeft te worden
Rookmelder voorzien van een testknop voor eenvoudig testen
Lage batterij-indicator
Eenvoudig te installeren en schoon te maken

Indoor/Outdoor: Indoor
Alarm type: Smoke
LED indication: Yes
Mounting method: Surface-mounted
Replaceable battery: No
Main material: Acrylonitril-butadieen-styreen
Where to use: Caravan Home Office
Colour: White
Power supply: Battery

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat