smartwares 1kg Brandblusser poeder

Beschrijving Wees altijd voorbereid als er brand uitbreekt dankzij de Smartwares BB1 Brandblusser. Door branden in een vroeg stadium te blussen, kunt u ernstige schade en letsel voorkomen. De poederblusser weegt slechts 1 kg en is daarom ideaal om in uw auto, caravan of boot te bewaren.

Het belang van een brandblusser
Branden kunnen zich zeer snel verspreiden en veel verwoesting veroorzaken, bijvoorbeeld een brand na een auto-ongeluk of een brand die ontstaat in de vuilnisbak. In deze situaties is het belangrijk om snel te handelen. Met een brandblusser kunt u de brand in een vroeg stadium blussen om de schade te beperken en mensen in veiligheid te brengen. De poederblusser weegt 1 kg en is daardoor perfect om in uw auto, caravan of boot te bewaren. Bovendien kun je de blusser monteren dankzij de meegeleverde beugel, zodat je snel kunt handelen als er brand uitbreekt.

Altijd een goed werkende blusser
Het is belangrijk om altijd te beschikken over een goed werkende brandblusser waar u op kunt vertrouwen. Daarom hebben brandblussers een houdbaarheidsdatum. De werking van de blusser kan worden beïnvloed door invloeden van buitenaf. Daarom kan een brandblusser tot 10 jaar na plaatsing gebruikt worden. Na deze periode dient u de brandblusser te vervangen. Alle brandblussers van Smartwares voldoen aan de Europese wet- en regelgeving, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare brandblusser.

Kies de juiste blusser
Om er zeker van te zijn dat u de juiste brandblusser koopt, is het belangrijk om te weten wat voor soort brand u eventueel moet blussen. De verschillende soorten branden zijn onderverdeeld in brandklassen, de Smartwares BB1 Brandblusser is geschikt voor: - Brandklasse A – Brandbare materialen zoals hout, papier en stof - Brandklasse B – Brandbare vloeistoffen zoals olie, chemicaliën en benzine - Brand klasse C – Gashaarden zoals aardgas, butaan en propaan

Wat zit er in de doos?
Brandblusser, montagebeugel, handleiding

Functies:
Voorkom ernstige schade met de Smartwares poederblusser
Weegt 1 kg en is ideaal om in uw auto, caravan of boot te bewaren
Met de montagebeugel kunt u de blusser eenvoudig monteren
Geschikt voor brandklassen A, B en C
Voldoet aan de Europese wet- en regelgeving

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat