Travellife gasleak finder 400ml

Beschrijving Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop. Met de Travellife gaslekzoeker spray controleer je jouw gasinstallatie snel en gemakkelijk op gaslekken. Zo kun je met een veilig gevoel op vakantie.

Eenvoudig opsporen van gaslekken

Met de Travellife gaslekzoeker is een gaslek binnen de kortste keren opgespoord. Het handige middel is eenvoudig te gebruiken en laat meteen zien of er een lek aanwezig is. De spray is toepasbaar op drukregelaars, slangen, leidingen, kranen, fittingen en ventielen. Zeker bij gesloten ruimtes is het belangrijk om de gasapparatuur regelmatig te controleren. Zo weet je zeker dat er geen gas in de ruimte ontsnapt en kun je met een gerust hart gebruikmaken van jouw installatie. Deze gaslekspray is toepasbaar voor alle (brandbare) gassoorten.

Belangrijkste voordelen

Spoort gaslekken snel en eenvoudig op
Gemakkelijk in gebruik
Toepasbaar voor alle (brandbare) gassoorten

Hoe werkt de gaslekzoeker?

De Travellife gaslekzoeker is gemakkelijk in gebruik. Spray de gaslekzoeker gelijkmatig op het oppervlak dat je wilt controleren. Op plekken die niet goed afgedicht zijn, ontstaat direct schuimvorming. Hieraan kun je snel zien of er sprake is van een lek. Zie je geen schuim? Dan is de apparatuur goed afgedicht en veilig te gebruiken. Controleer met name alle koppelingen, verbindingen en kraanaansluitingen en bewaar een afstand van 30 tot 50 cm. Als je een lek vindt, is het belangrijk om de juiste stappen te nemen. Open als eerste ramen en deuren zodat het gas kan ontsnappen. Sluit vervolgens de hoofdtoevoer van het gas af en gebruik in geen geval vuur, vonken, elektrische apparaten of lichtschakelaars. Laat het gaslek zo snel mogelijk repareren.

Met de Travellife gaslekzoeker spray spoor je gemakkelijk en snel een gaslek op. Zo bescherm je jouw eigen veiligheid en die van de mensen om je heen.

Merk: Travellife
Breedte (cm): 6,6
Hoogte (cm): 20
Lengte (cm): 6,6
Gewicht (kg): 0,5
Inhoud (L): 0,4
Keurmerk: CE

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Recreatie groothandels

Op de sites van OCS-recreatie en Gimeg kunt u veel accessoires vinden. Heeft u iets gezien mail dan naar info@tevelde.nl en wij zullen het artikel voor u bestellen.

OCS Recreatie

Gimeg

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat