Gimeg gasdrukregelaar campingaz 29 mbar campingaz x 1/4 inch links

gimeg-gasdrukregelaar-campingaz-29-mbar-campingaz-x-1-4-inch-links-5602211
gimeg-gasdrukregelaar-campingaz-29-mbar-campingaz-x-1-4-inch-links-5602211

Gimeg gasdrukregelaar campingaz 29 mbar campingaz x 1/4 inch links

€ 19,99
Beschrijving Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop!

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze comprimeert de flesdruk in uw gasfles naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken:
Werkdruk: 29 mbar
Doorstroomcapaciteit: 0,8 kg/h
Ingangsaansluiting: Campingaz
Uitgangsaansluiting: 1/4 inch
Toepassing: geschikt voor buitengebruik

Wanneer gebruikt u de gasdrukregelaar van Gimeg?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. De ontspanner met 1/4 inch links van Gimeg comprimeert de druk in uw gasfles naar 29 mbar. Als de slang wordt beschadigd, activeert de slangbreukbeveiliging en stopt de gastoevoer. Deze regelaar is geschikt voor Campingaz gasflessen. Op de 1/4 inch links uitgangsaansluiting kan een gasslang met schroefaansluiting aangesloten worden. Deze regelaar is geschikt voor recreatief buitengebruik. Bijvoorbeeld voor de barbecue, buitenkeuken of buitenverwarming. 

Met deze gasdrukregelaar van 29 millibar sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u binnen gas gebruiken? Bijvoorbeeld in uw camper, caravan of boot? Dan heeft u een gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Primaire kleur: Blauw
Breedte (cm): 7
Hoogte (cm): 6
Lengte (cm): 10,9
Gewicht (kg): 0,2
Capaciteit: 800
Ingangsaansluiting: Campingaz
Uitgangsaansluiting: 1/4 inch links
Keurmerk: CE
Veiligheidsvoorziening: Slangbreukbeveiliging
Werkdruk (mbar): 29

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Recreatie groothandels

Op de sites van OCS-recreatie en Gimeg kunt u veel accessoires vinden. Heeft u iets gezien mail dan naar info@tevelde.nl en wij zullen het artikel voor u bestellen.

OCS Recreatie

Gimeg

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat