Thule levellers in draagtas 2 stuks

Beschrijving Uw verblijf in de camper is het meest comfortabel wanneer deze helemaal waterpas staat. Helaas is de grond in veel gebieden niet volledig recht. Deze levellerset van Thule biedt de oplossing. Het levelsysteem heeft drie niveaus, zodat u uw camper altijd waterpas kunt zetten.

Leveller met drie niveaus

Als de camper niet waterpas staat, merkt u bijvoorbeeld tijdens het slapen dat de camper naar één kant helt. U slaapt lekkerder wanneer het voertuig helemaal recht staat. Thule biedt uitkomst met deze levellerset, bestaande uit twee levellers. Het levelsysteem heeft een draagvermogen van wel 5000 kg en is zwart van kleur. De leveller bestaat uit drie niveaus, waardoor u uw camper altijd op de juiste hoogte kunt zetten. Het laagste niveau is 44 mm, dan 78 mm en het hoogste niveau is 112 mm. De levellers hebben een groot oprijstuk voor brede banden en het grondoppervlak is groter dan de bovenkant voor nog meer stabiliteit. Ten slotte worden de levellers geleverd in een handige draagtas. Meenemen is dus geen probleem!

Belangrijkste kenmerken:
Set van twee levellers
Draagtas inbegrepen
Draagvermogen: 5000 kg
Kleur: zwart
3 hoogtes: 44, 78 en 112 mm

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken of een app downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

Met de Thule Levellers zet u uw camper of caravan gemakkelijk waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Primaire kleur: Zwart
Aantal nivelleringen: 3
Breedte (cm): 20
Hoogte (cm): 15
Lengte (cm): 56
Gewicht (kg): 3,6
Draagvermogen (kg): 5000
Materiaal: Polyetheen

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat