Milenco leveller MGI Wedge Level Chock

Beschrijving De Milenco MGI Wedge Leveller is een gebruiksvriendelijke oprijplaat waarmee u uw voertuig met gemak waterpas zet. Met de bijbehorende Milenco Wedge Level Chock zorgt u er vervolgens voor dat het voertuig niet van de oprijplaat af rijdt.

Gebruiksvriendelijke wielkeg

De levellers van Milenco zijn kwalitatief hoogwaardig, sterk, lichtgewicht en makkelijk in gebruik. De klus van het rechtzetten van de camper of caravan wordt hierdoor een stuk makkelijker. Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van een wedge leveller heeft u ook een wielkeg nodig om het voertuig vast te zetten. Deze blokkeert het wiel zodat het niet weg kan rollen. De Milenco Chock is een wielkeg met een handige toevoeging. Hij heeft namelijk een handvat aan de zijkant, waardoor u hem gemakkelijk weg kunt trekken wanneer u het voertuig weer van het levelsysteem af wilt halen. Zo loopt u niet het risico dat u met uw hand vast komt te zitten. De wielkeg is individueel verkrijgbaar of als set in combinatie met een leveller voor de camper of caravan.

Belangrijkste kenmerken

Geschikt voor wedge levellers
Handvat aan de zijkant
Kleur: zwart
16 x 10,5 x 11 cm (lxbxh)

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte waterpas staat. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken of een app downloaden op uw smartphone. Zo weet u aan welke kant de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u een leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat en zet u het wiel vast met de wielkeg. Nu kan de vakantie beginnen! 

Zet uw camper of caravan veilig waterpas met behulp van de Milenco Wedge Leveller Chock. U hoeft niet op te letten dat uw hand vast komt te zitten bij het verwijderen van de wielkeg. Zo gaat u ontspannen op vakantie.

Merk Milenco
Model Wedge Chock
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 5234
Breedte cm 10.5 cm
Hoogte cm 11 cm
Lengte cm 16 cm
Gewicht kg 0.6 kg
EAN code 5060101835234
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat