Milenco Leveller MGI mini level

Beschrijving Heeft u een mooie kampeerplek gevonden, maar staat de camper niet volledig recht? Zet hem dan waterpas met de Milenco Leveller MGI Mini Levels. Dankzij het innovatieve ontwerp zet u gemakkelijk uw camper goed en heeft u geen wielkeg nodig.

Leveller met twee niveaus

Uw camper is het meest comfortabel wanneer hij volledig recht staat. Met de MGI Mini Levels oprijplaat van Milenco krijgt u dat ook op een oneven ondergrond voor elkaar. De set bestaat uit twee levellers die uitgerust zijn met twee niveaus. De niveaus zijn van laag naar hoog 3 en 7 cm, waardoor u met deze oprijplaat uw camper altijd op de juiste hoogte kunt zetten. De levellers van Milenco zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en hebben een open structuur. Dit draagt zowel bij aan de gewichtsvermindering als aan de grip op de band. Ten slotte heeft dit levelsysteem een draagvermogen van wel 1250 per wiel. Het kan hiermee campers van 5000 kg en caravans van 2500 kg dragen. 

Belangrijkste kenmerken

Set van twee levellers
Draagvermogen: 1250 kg per wiel
Kleur: zwart
2 hoogtes: 3 en 7 cm

Hoe zet u uw camper waterpas?

Het waterpas zetten van de camper is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe de camper in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of de camper in de breedte of in de lengte waterpas staat. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de oprijplaat totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

Met de MGI Mini Levels oprijplaat van Milenco zet u gemakkelijk uw camper waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Merk Milenco
Model Mini
Primaire kleur Zwart
Aantal nivelleringen 2
Extern artikelnummer 3766
Breedte cm 22 cm
Hoogte cm 11 cm
Lengte cm 43 cm
Gewicht kg 3.6 kg
Draagvermogen kg 5000 kg
EAN code 5060101833766
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat