Milenco grip mat

Beschrijving De Milenco Grip Mat biedt de oplossing wanneer u met de auto, camper of caravan op een drassig terrein staat en de banden geen grip meer krijgen op de ondergrond. Deze wegrijhulp zorgt ervoor dat u op elke terreinsoort makkelijk weg kunt rijden.

Rijd makkelijk weg op elke ondergrond

Met de Milenco Grip Mat kunt u uw voertuig makkelijk wegrijden van elke terreinsoort. Als u vast komt te zitten in een drassige ondergrond legt u de mat achter de band van het voertuig waarna u genoeg tractie kunt krijgen om de auto in beweging te krijgen. De Grip Mat van Milenco is van hoge kwaliteit. Deze antislipmat heeft uitstekende rasterpatronen aan beide kanten waarmee hij grip heeft op zowel de ondergrond als de band. Daarnaast zijn de platen buigzaam, waardoor u de wegrijhulp ook in benarde posities aan kunt brengen. De platen worden als set van 2 geleverd.

Belangrijkste kenmerken

Wegrijhulp bij drassige ondergrond
Innovatief rasterontwerp
Kan o.a. gebruikt worden bij modder, sneeuw en ijs

Hoe gebruikt u de Milenco Grip Mat?

De Milenco Grip Mat is een gebruiksvriendelijke wegrijhulp. Als u vast bent komen te zitten, plaatst u de antislipmat met de voorkant tegen het wiel aan en houdt u het voertuig rollend tot hij weer op vaste grond staat. Het materiaal van de Grip Mat zorgt ervoor dat de band weer genoeg tractie kan krijgen om de auto weer in beweging te krijgen. Nog beter is het om de camper of caravan al bij voorbaat op de Grip Mat te parkeren. Hiermee voorkomt u dat het voertuig vast komt te zitten. De Grip Mat biedt uitkomst wanneer u vastzit in de modder, maar ook bijvoorbeeld bij sneeuw of ijs. Met deze antislipmat bent u snel en gemakkelijk weer onderweg.

Wanneer u verder wilt rijden met uw camper of caravan zit u er niet op te wachten om vast te komen zitten. Met de Milenco Grip Mat is dit probleem snel opgelost. Dankzij de innovatieve techniek die hiervoor gebruikt is, rijdt u het voertuig in elke situatie makkelijk weg!

Merk Milenco
Model Mat
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 2752
Breedte cm 22 cm
Hoogte cm 1 cm
Lengte cm 82 cm
Gewicht kg 1 kg
EAN code 5060101832752
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat