√ Te Velde !
2e Pinksterdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Van harte welkom.

Thetford duopack concentrated camper

Beschrijving Gaat u een heerlijke vakantie met de camper of caravan tegemoet? Met deze combinatie vloeistoffen gaat u goed voorbereid op weg. Thetford Duopack Camper bestaat uit twee ultra-geconcentreerde vloeistoffen die speciaal zijn ontworpen voor de afvaltank en waterafvoer van uw camper of caravan.

Frisse geur in de camper

Wilt u tijdens uw vakantie geen last hebben van nare geurtjes in uw camper? Maak dan gebruik van Thetford Duopack Camper. De Thetford Aqua Kem Blue Eucalyptus Concentrated is een zeer krachtig middel voor de afvaltank van een cassettetoilet of een draagbaar toilet. Dit product heeft een frisse eucalyptusgeur met een vleugje munt dat nare geurtjes maskeert. Ook remt de toiletvloeistof gasvorming en breekt het afval af, waardoor de inhoud geheel vloeibaar wordt. Dit Duopack bestaat daarnaast uit de Grey Water Fresh Concentrated. Dit schoonmaakmiddel voorkomt dat het afvalwater dat in uw grijswatertank terecht komt nare geurtjes achterlaat. Daarnaast voorkomt het afzettingen en houdt het reinigingsmiddel het grijswater langer fris. Beide producten zijn ultrageconcentreerd, waardoor u een hoger rendement met minder inhoud bereikt. Bovendien zorgen de handige, kleinere flessen voor een lage impact op het milieu. Combineer beide producten voor een optimaal resultaat.

Belangrijkste voordelen:
Krachtige, zeer effectieve en geconcentreerde vloeistoffen
Handige, kleine én lichte flessen
Perfecte maskering van nare geurtjes
Maakt het legen en reinigen van de afval- en grijswatertank comfortabeler
Inhoud Aqua Kem Blue Eucalyptus: 0,78 liter
Inhoud Grey Water Fresh: 0,78 liter

Eenvoudig in gebruik

Deze schoonmaakmiddelen voor de grijswatertank van uw camper zijn eenvoudig in gebruik, wanneer u de instructies van de fabrikant van uw toilet en die van de Thetford vloeistof opvolgt. De Thetford Aqua Kem Blue Eucalyptus Concentrated voegt u toe aan uw afvaltank door de vulopening. Gebruik daarna ook de Grey Water Fresh Concentrated voor de grijswatertank. Voor een gemiddelde grijswatertank van 100 liter is 1 dosis van 80 ml voldoende. Dit is tot wel 7 dagen werkzaam! U kunt de vloeistof direct in de gootsteen- of doucheafvoer gieten. Spoel vervolgens door met schoon water. Zo eenvoudig is het!

Met het Thetford Duopack Concentrated profiteert u van twee mooie producten waarmee u uw toilet en waterafvoer goed onderhoudt. Dankzij de geconcentreerde vloeistof hoeft u per keer minder te gebruiken en profiteert u van een kleinere verpakking. Dat bespaart kastruimte én het is beter voor het milieu!

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat