√ Te Velde !
2e Pinksterdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Van harte welkom.

Thetford duo tank cleaner concentrated 0,8 liter

thetford-duo-tank-cleaner-concentrated-0-8-liter-2030013
thetford-duo-tank-cleaner-concentrated-0-8-liter-2030013

Thetford duo tank cleaner concentrated 0,8 liter

€ 16,99
Beschrijving Wilt u uw watertank grondig reinigen tegen kalkaanslag, ongewenste geuren, vuil en vetresten? De Thetford’s Duo Tank Cleaner Concentrated maakt deze grondige reiniging wel heel eenvoudig.

Grondig schone grijswatertank én afvaltank

Deze Duo Tank Cleaner van Thetford is ideaal voor het schoonmaken van uw vuilwatertank. U gebruikt dit schoonmaakmiddel voor zowel de grijswatertank als de afvaltank, om deze vrij te maken van kalkaanslag, aangekoekt vuil en vetresten. Het is eenvoudig in het gebruik. U hoeft niet te schrobben, waardoor er niets beschadigd raakt. Het vuil en de aanslag lossen door de vloeistof vanzelf op. Laat de cleaner een tijdje intrekken, hierdoor worden ook de technische onderdelen in de tank grondig gereinigd. Het gebruik van de Duo Tank Cleaner verlengt de levensduur van uw tank. De geconcentreerde formule zorgt voor een kleinere verpakking. Hierdoor neemt hij minder ruimte in uw schoonmaakkast in beslag. Voor het beste resultaat gebruikt u de cleaner 2 à 3 keer per jaar.

Belangrijkste voordelen:
Verwijdert kalkaanslag, aangekoekt vuil en vetresten
Schrobben niet nodig
Verlengt de levensduur van uw tank

Moeiteloos schoonmaken

Deze cleaner verwijdert ongewenste geurtjes uit de tank en vervangt deze met een frisse citrus geur. Voor het schoonmaken van afvaltank giet u 200 ml van de cleaner in de tank. Hier voegt u 5 liter lauwwarm water aan toe. Schud nu de tank en laat hem 16 uur rusten. Wilt u de grijswatertank schoonmaken? Gebruik dan 600 ml cleaner met 50 liter water en rijd minimaal één uur met uw caravan. Laat dit ook tenminste 16 uur zitten. Hierna zijn beide tanken schoon en klaar voor gebruik! Zó simpel kan schoonmaken zijn. Gebruik de inhoud van de cleaner voor 4 schoonmaakbeurten van de afvaltank, of voor 1 grondige schoonmaakbeurt van de afvaltank en van de grijswatertank. Met deze geconcentreerde Duo Tank Cleaner kiest u zelf!

Kortom, kan uw watertank wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Met de Duo Tank Cleaner Concentrated van Thetford reinigt u uw vuile tank zonder te schrobben. Gebruik ook de andere schoonmaak vloeistoffen van Thetford voor een schone caravan!

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat