Campingaz Party Grill 200 Stove

Beschrijving Campingaz Party Grill 200 Stove
Barbecuen en koken

De Party Grill® 200 is het perfecte reisgezelschap met eindeloze mogelijkheden! De compacte, draagbare Party Grill® 200 biedt diverse opties; koken, grillen, bakken en plancha. Alle onderdelen van de Party Grill® passen in het toestel.

Dankzij de afschroefbare poten en het deksel dat je vast kunt klikken is dit kooktoestel gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. De Party Grill® 200 werkt op een Campingaz® CV Plus ventielcartouche dat tussentijds losgekoppeld en weer aangesloten kan worden. De piezo-ontsteking zorgt ervoor dat je altijd en overal eenvoudig je kooktoestel kunt aansteken.

Vermogen: 2000 W
Gasverbuik: 145 g/u
Kooktijd: 4 min 18 sec
Ontsteking: piezo
Gebruiksduur: 3 uur op CV470, 2 uur en 30 min op CV300
Te gebruiken met: CV470+, CV300+
Gewicht: 2,84 kg
Afmetingen (LxBxH): Ø 32 x 33 cm

Op een nieuwe manier eten koken op camping en festivalterrein
Het feest kan beginnen met de Campingaz Party Grill®, het essentiële kampeer- en festivalhulpje! Alle modellen in het Party Grill® assortiment worden geleverd met een groot aantal accessoires, voor eindeloos veel kookmogelijkheden. 
De Party Grill® 200 biedt een steun voor pannen en een geëmailleerd kookrooster en werkt met een CV470 Plus cartouche voor extra draaggemak. Bereid al uw lievelingsgerechten op één veelzijdige Party Grill® die van alle kookaccessoires is voorzien.

Compact en gemakkelijk te dragen
Alle modellen in het Campingaz Party Grill® assortiment zijn uiterst compact en gemakkelijk mee te nemen. 
Alle onderdelen van het kooktoestel zijn heel handig op te bergen in het kooktoestel. Zelfs de poten van het kooktoestel zijn eenvoudig te monteren/demonteren en passen in het waterreservoir van de grill. 
De Party Grill® 200 is voorzien van een beschermingsdeksel dat eenvoudig op het kooktoestel kan worden vastgeklikt, zodat alle onderdelen beschermd zijn.

Gemakkelijk schoon te maken
Alle modellen in het Campingaz Party Grill® assortiment zijn uiterst eenvoudig schoon te maken. 
In het waterreservoir worden alle vetresten en het kookvocht opgevangen, zodat deze niet aan het fornuis blijven plakken. Giet als u klaar bent gewoon het vuile water weg en spoel het reservoir af met water en zeep. 
De steun voor pannen, de roosters en de kookplaten zijn vaatwasserbestendig, maar zijn dankzij hun anti-aanbaklaag ook eenvoudig schoon te maken met een spons, water en zeep.

Easy Clic® Plus - Campingaz® gepantenteerde ventielcartouche aansluiting
Easy Clic® Plus, een nog handiger gemaakt systeem voor ventielcartouches – draai het toestel simpelweg 45° om het aan te sluiten!
1- Bevestigen: Een kleine drukuitoefening op het toestel met het cartouche is voldoende.
2- Draaien: Draai het toestel 45° naar links en het is aangesloten! De ventielcartouches zijn ook voorzien van een zelfsluitend ventiel, waardoor ze kunnen worden losgedraaid en opnieuw worden aangesloten, zelfs als ze niet leeg zijn!

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat