Mestic koelbox compressor mcchd-45 ac-dc

Beschrijving De Mestic koelbox compressor is ideaal voor op de camping, onderweg en dagjes uit. Je bent met deze krachtige kampeerkoelbox klaar voor álle buitenavonturen. Zo neem je hem gemakkelijk mee naar de mooiste plekken van Europa of gebruik je hem tijdens een barbecue in de tuin.

Camping koelbox op stroom

De Mestic koelbox is geschikt voor onderweg. Sluit hem in de auto aan op 12V en rijd zorgeloos naar Zuid-Frankrijk. Wanneer je op bestemming aankomt sluit je de koelbox eenvoudig aan. Gebruik voor een 230V stopcontact de los verkrijgbare adapter. De Mestic Compressor koelbox is ideaal voor op de camping en tijdens andere gezellige uitjes. Door het krachtige compressor koelsysteem heeft hij een koelbereik van +10℃ tot -18℃. De temperatuur is hiermee niet afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Daarom is hij geschikt voor zowel thuisgebruik als het gebruik in landen met hete zomers, zoals Spanje en Italië. Ook stel je de koelbox gemakkelijk op de gewenste temperatuur in. Zo heb jij na een avontuurlijke dag altijd een heerlijk koud drankje bij de hand.

Belangrijkste voordelen

Koelt van +10℃ én vriest tot -18℃
Digitaal display waarmee je eenvoudig de temperatuur instelt
Aan te sluiten op 12V en met optionele adapter op 230V
Robuuste constructie met stootvaste randen
Geschikt voor 1,5 liter flessen
Sterke metalen scharnieren voor extreme omstandigheden
Inhoud: 43 liter

De ideale koelbox voor voor het buitenleven

De compressor koelbox van Mestic heeft een strak en stoer design. Het is de ideale koelbox voor op de camping. Door de heavy-duty behuizing van hoge kwaliteit kan deze koelbox wel tegen een stootje. Bovendien heeft de stoere koelbox sterke metalen scharnieren. Hiermee doorstaat hij zelfs de meest extreme omstandigheden. Daarnaast heeft de koelbox ergonomische handvaten die automatisch terugveren, waardoor je de koelbox eenvoudig met je meeneemt. Deze koelbox beschikt over een comfortabele inhoud van 43 liter en is perfect voor het koelen van drankjes en het vriezen van ijsjes. Op de digitale display stel je eenvoudig de temperatuur in. De koelbox beschikt over een slimme waterafvoer die zich onderin bevindt. Je maakt de koelbox hierdoor snel en eenvoudig schoon. Zo houd je met de compressor koelbox van Mestic meer tijd over om op ontdekking te gaan!

Kortom, met de compressor koelbox van Mestic ga je zorgeloos op vakantie met de auto of caravan. De krachtige koelbox heeft een groot koelbereik, waardoor hij zelfs op een zomerse dag in Zuid-Europa jouw eten en drinken lekker koel houdt.

Breedte (cm): 42,5
Hoogte (cm): 44
Lengte (cm): 64,5
Gewicht (kg): 17,2
Eco-functie: Ja
Inhoud (L): 43
Keurmerk: CE
Koeltechniek: Compressor
Materiaal: Kunststof
Aansluitspanning: 12/24/230 V
Vermogen: 60 W
Temperatuurbereik: -18 tot +10 ℃
Temperatuurweergave: Ja
Vriesfunctie: Ja

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat