Mestic koelbox compressor mcca-42 ac-dc

Beschrijving Ga je graag heerlijk voorbereid op vakantie én een leven zonder zorgen tegemoet? De multifunctionele koelbox compressor van Mestic voorziet je van alle gemakken van thuis! Daarnaast neem je de handige koelbox ook eenvoudig mee tijdens een avontuurlijk tripje dichter bij huis.

Multifunctionele koelbox met vriesfunctie

Deze robuuste 3 in 1 compressor koelbox van Mestic is multifunctioneel. Hij combineert de voordelen van een traditionele, passieve koelbox mét de voordelen van een compressor koelbox. De krachtige koelbox heeft een koelbereik van +10℃ tot -18℃. Dit maakt hem geschikt voor zomerse temperaturen. Je stelt de koelbox gemakkelijk in op de gewenste temperatuur. Zo heb je met deze koelbox altijd heerlijke koude versnaperingen bij je tijdens het kamperen of een dagje op pad. Neem de compressor koelbox van Mestic mee op reis. In de auto gebruik je hem eenvoudig op 12V. Voor een aansluiting op 230V gebruik je de los verkrijgbare adapter. Je past de temperatuur ook eenvoudig aan naar de vriesstand. Bovendien werkt hij zeer lang zónder stroom. Vul hem met ijs en de extra geïsoleerde wanden houden de inhoud extra lang koud. Dit geeft je enorme vrijheid in de plekken die je wilt bezoeken.

Belangrijkste voordelen

Koelt van +10℃ én vriest tot -18℃
Digitaal display waarmee je eenvoudig de temperatuur instelt
Aan te sluiten op 12V en met optionele adapter op 230V
Robuuste constructie voor extreme omstandigheden
Geschikt voor 2,0L flessen
3 in 1 koelbox: koelen, vriezen en passief koelen
Handige bekerhouder
Inhoud: 42 liter

Ideale koelbox voor op reis

De koelbox heeft een ruime inhoud van 42 liter en een handige bekerhouder. De koelbox beschikt over een slimme waterafvoer die zich onderin bevindt. Je maakt de koelbox hierdoor snel en eenvoudig schoon. Zo houd je meer tijd over om zorgeloos van jouw vakantie te genieten. Daarnaast is het mogelijk om de koelbox mee te nemen voor bijvoorbeeld een nachtje wildkamperen, zonder dat er netspanning aanwezig is. Voeg koelelementen of ijs toe en hij functioneert als een passieve koelbox. De extreem geïsoleerde koelbox blijft voor een extra lange tijd koud. Je geniet hiermee altijd en overal van optimale vrijheid.

Dus gebruik jij de koelbox bij de tent, in de caravan of in de natuur? Eén ding is zeker: Jij gaat een zorgeloze vakantie tegemoet met deze multifunctionele compressor koelbox van Mestic. Zo geniet jij van de optimale vrijheid met een welverdiend koud drankje na een avontuurlijke, warme dag.

Breedte (cm): 41,5
Hoogte (cm): 44,5
Lengte (cm): 72
Gewicht (kg): 19,4
Eco-functie: Ja
Inhoud (L): 42
Keurmerk: CE
Koeltechniek: Compressor
Materiaal: Kunststof
Aansluitspanning: 12/24/230 V
Vermogen: 55 W
Temperatuurbereik: -18 tot +10 ℃
Temperatuurweergave: Ja
Vriesfunctie: Ja

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat