Mestic koelbox absorptie mac-40 ac-dc 30 mbar

mestic-koelbox-absorptie-mac-40-ac-dc-30-mbar-1503620
mestic-koelbox-absorptie-mac-40-ac-dc-30-mbar-1503620
mestic-koelbox-absorptie-mac-40-ac-dc-30-mbar-1503620
mestic-koelbox-absorptie-mac-40-ac-dc-30-mbar-1503620

Mestic koelbox absorptie mac-40 ac-dc 30 mbar

€ 279,99
Beschrijving Deze mat zwarte koelbox is dé ideale toevoeging voor op de camping en tijdens een avontuurlijk dagje uit. De Mestic absorptie koelbox bied je de optimale vrijheid. Is er geen netspanning in de buurt? Met Mestic is dat geen probleem! Je schakelt eenvoudig over op gas. Zo neem je de koelbox mee naar jouw droombestemming. Voor een prettig tijd op de camping of in de wildernis. Je profiteert met deze koelbox áltijd van de luxe van thuis.

Koelbox op stroom én gas

Deze stille absorptie koelbox van Mestic geeft je optimale vrijheid. Het absorptie koelsysteem maakt niet of nauwelijks geluid. Hij houdt zijn inhoud tot 25 graden onder de omgevingstemperatuur koel, zowel op de camping (230V) als in de auto (12V). De absorptie koelbox van Mestic is daarom ideaal om mee te nemen op vakantie of op diverse uitjes. Bovendien werkt hij ook op gas. Hierdoor heb je geen netspanning nodig. De koelbox geeft op gas dezelfde koelprestatie als op elektriciteit, dat maakt hem erg flexibel in gebruik. Voor een goede werking op gas maak je gebruik van een mix van propaan-en butaangas en een gasdruk van 30 mbar. Doordat de koelbox zowel in de auto, op netspanning en op gas werkt, is hij ideaal voor elk type vakantie en uitje. Je neemt deze koelbox probleemloos mee naar bijvoorbeeld een park of een camping off-the-grid,

Belangrijkste voordelen

Koelt tot 25℃ onder de omgevingstemperatuur
Geluidloos
Werkt op 12V, 230V en op gas
Door de ingebouwde waterpas staat hij gemakkelijk recht
Geschikt voor 2,0L flessen
Inhoud: 42 liter

Slimme koelbox

De absorptie koelbox van Mestic is gemakkelijk te plaatsen door de slimme ingebouwde waterpas. Zo weet je zeker dat de koelbox en inhoud goed op hun plek blijven. De inhoud van 42 liter maakt hem extra diep, waardoor hij ook geschikt is voor 2 liter flessen. Je hebt dus altijd de ruimte om fris -en waterflessen koud te laten staan. Daarnaast is deze koelbox ook nog eens muisstil, een absoluut voordeel. Zo geniet je van alle rust op de mooiste plekken in de natuur. Deze koelbox koelt tot 25℃ onder de omgevingstemperatuur. Dit maakt hem zeer geschikt voor een zachte zomer.

Samengevat, deze geluidloze adsorptie koelbox houdt jouw eten en drinken overal koud, zonder dat je er een nacht van wakker hoeft te liggen. Ook leuk: combineer de koelbox met de Mestic koelboxdrager blackline MCCB-300. Deze sluit feilloos aan op de koelbox en houdt de koelbox droog en schoon.

Breedte (cm): 52
Hoogte (cm): 47
Lengte (cm): 48
Gewicht (kg): 18,5
Inhoud (L): 42
Keurmerk: CE
Koeltechniek: Absortie
Materiaal: Aluminium
Aansluitspanning: 12/230 V
Vermogen: 75 W (DC) / 82 W (AC)
Stroomverbruik (A): 6,3
Temperatuurbereik: Koelt tot 20℃ onder omgevingstemperatuur
Werkdruk (mbar): 30

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat