Campingaz koeltas Tropic Car Seat Coolbag

Beschrijving Campingaz koeltas Tropic Car Seat Coolbag
Inhoud 8 liter

De Tropic serie koeltassen is ideaal voor alledaags gebruik in de stad of onderweg! Niet alleen houden ze je snacks en drankjes heerlijk koel, maar ze zien er ook nog eens mooi uit, met een frisse look in leuke kleuren!

Ze kunnen gemakkelijk gebruikt worden op bijvoorbeeld de fiets, aan de kinderwagen of in de auto. De buitenkant van de koeltassen is gemaakt van een hoge kwaliteit polyester en de binnenkant is voorzien van een antimicrobiële bekleding, die een krachtige bescherming biedt tegen schimmelvorming en ontwikkeling van bacterien remt.

Deze koeltas bevestig je aan het opbergvak dat je aan de autostoel bevestigd. Dit is voorzien van handige mesh opbergvakken. Met gespen haal je de koeltas eraf. De koeltas zelf heeft een inhoud van 8 liter en is voorzien van een handige schouderband. De bovenkant kan omhoog gezet worden en bevestigd worden aan het opbergvak. Aan de binnenkant van de bovenkant zit een doorzichtig opbergvak, voor bijvoorbeeld een tablet of kaart. Koelprestatie is 6 uur met koelelementen (exclusief)

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat