Mestic waterkoker mwc-150 rvs

Beschrijving Met de Mestic Waterkoker RVS MWC-150 zet u op uw vakantie een heerlijke kop thee. Dankzij de grote inhoud kunt u in één keer een grote kan zetten! Deze draadloze rvs waterkoker is dankzij het lage wattage ideaal voor op de camping. Zo geniet u waar u maar wilt van een heerlijk warm drankje.

Enjoy your breakfast

Een ontbijtje is niet compleet zonder een lekkere kop thee. Met de Mestic Waterkoker RVS MWC-150 zet u zo een kan thee voor het hele gezin. Dit model heeft een ruime inhoud van 1,5 liter, waardoor u heel wat koppen vol kunt schenken. De waterkoker is draadloos, dus u kunt hem makkelijk van het voetstuk afnemen om de theekoppen te vullen. De koker heeft indicatieverlichting waaraan u kunt zien of hij aan of uit staat. Wanneer het water kookt, slaat de waterkoker automatisch af. Verder is de bodemplaat 360° draaibaar. De Mestic Waterkoker MWC-150 is dus in iedere mogelijke positie terug te zetten. Met deze camping waterkoker bent u van alle gemakken voorzien.

Belangrijkste kenmerken

Automatische afslag
Droogkookbeveiliging
Indicatielampje
Vulstand indicator
Vermogen: 1000 watt
Inhoud: 1,5 liter

Dé waterkoker voor de camping

De meeste campings bieden de mogelijkheid om stroom op uw kampeerplek af te nemen, maar het aantal ampère dat afgenomen kan worden is meestal beperkt. De Mestic MWC-150 is daarom de ideale camping waterkoker, want dit model heeft een vermogen van 1000 watt. U kunt hiermee rustig een pot thee zetten zonder dat u bang hoeft te zijn dat het elektrisch circuit wordt overbelast. De waterkoker is uitgerust met een ergonomisch handvat en oogt modern door zijn rvs-behuizing. Het model is ook uitgerust met droogkookbeveiliging. Dit betekent dat het verwarmingselement automatisch uitschakelt als er geen water in het reservoir zit.

Geniet van een lekkere kop thee bij het ontbijt of op een koele avond. De Mestic Waterkoker RVS MWC-150 is het ideale model voor op de camping. U profiteert met deze snoerloze waterkoker van dezelfde gemakken als thuis.

Automatisch uitschakelen: Ja
Breedte (cm): 16
Hoogte (cm): 22,6
Lengte (cm): 20
Gewicht (kg): 0,8
Droogkookbeveiliging: Ja
Indicatielampje: Ja
Inhoud (L): 1,5
Kabelopwikkeling: Ja
Keurmerk: CE
Materiaal: RVS
Snoerlengte (m): 0,75
Snoerloze kan: Ja
Aansluitspanning: 220-240
Vermogen: 1000 W
Waterniveau : Nee

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat