Mestic wasmachine mw-100

Beschrijving Een wasje draaien op de camping doet u met de Mestic wasmachine MW-100. Zo kunt u waar u ook bent genieten van frisse en schone kleding. Zelfs als u ergens kampeert waar geen faciliteiten zijn!

Wassen waar u maar wilt!

De Mestic wasmachine MW-100 is een handig model wanneer u langer gaat kamperen. U kunt uw kleren zo vaak wassen als u wilt! Zo bent u niet meer afhankelijk van de aanwezige voorzieningen. In de wasmachine kan tot 2 kilo aan droge was tegelijkertijd schoongemaakt worden. De duurzame motor van deze combi wasmachine is koolborstelloos, wat betekent dat de anker in de machine is voorzien van een permanente magneet. De motor werkt hierdoor energiezuinig, wordt minder snel warm en maakt minder geluid. Alleen maar voordelen dus!

Belangrijkste voordelen

Capaciteit: 2 kg aan droge was
Makkelijk te vervoeren
Lichtgewicht
Energiezuinig

Hoe werkt de Mestic wasmachine?

De Mestic wasmachine is zeer eenvoudig in gebruik. U sluit de watertoevoerslang aan op een kraan en koppelt de andere kant aan de wasmachine. Dan draait u de kraan open en laat u genoeg water in de kunststof trommel lopen. Voeg vervolgens via de klep het wasmiddel toe. De wasmachine heeft een ingebouwde timer, waarmee u gemakkelijk aan kunt geven hoe lang de was moet duren. Stel hem voor erg vuil wasgoed in op 12 of 15 minuten. Na het wassen laat u het water weglopen met de afvoerslang. Wring uw kledingstukken uit en leg ze daarna terug in de trommel. Laat de trommel opnieuw vollopen, selecteer de spoeltijd en voer het water na het spoelen af. Wilt u deze stappen herhalen? Gebruik dan geen wasmiddel meer.

Met deze wasmachine hoeft u geen koffers vol kleding mee te slepen. U kunt uw kleren gewoon tussendoor wassen! De MW-100 is de ideale compacte wasmachine voor onderweg.

Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Wit
Breedte cm 37.5 cm
Hoogte cm 50 cm
Lengte cm 35 cm
Gewicht kg 5 kg
Energielabel A
Instelbare timer Ja
Materiaal Kunststof
Aansluitspanning 230 AC
Vermogen 180 W
Type wasmachine Bovenlader
Vulgewicht wassen kg 2 kg

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat