Mestic magnetron mm-120

Beschrijving Lekker eten klaarmaken op vakantie was nog nooit zo eenvoudig. In de Mestic magnetron MM-120 warmt u binnen de kortste keren een lekkere maaltijd op. Met Mestic kunt u ook op de camping genieten van de gemakken van thuis!

Enjoy your meal!

Even een simpele maaltijd op tafel zetten of een warme mok chocolademelk klaarmaken is zo gebeurd met de Mestic magnetron MM-120. De veelzijdige magnetron heeft zes instelbare functies waarmee u bijvoorbeeld kunt ontdooien en verwarmen. Met een vermogen van slechts 700W komt deze magnetron perfect van pas op uw kampeervakantie. Zelfs als u slechts een beperkt aantal ampère tot uw beschikking heeft, kunt u nog gebruikmaken van uw magnetron. Dus waar u ook bent, de magnetron staat tot uw beschikking!

Belangrijkste kenmerken

Zes instelbare functies
Ontdooifunctie
Instelbare timer (30 min)
Automatisch draaiplateau
Geïsoleerde deur met dubbel glas

Gebruiksvriendelijke magnetron voor op reis

De Mestic MM-100 is een gebruiksvriendelijke magnetron waar u veel plezier aan zult beleven. U plaatst het eten of drinken op het draaiplateau en stelt vervolgens de tijd in met de timer. Deze kan tot 30 minuten ingesteld worden. De magnetron heeft een ruime inhoud van 20 liter, zodat alles erin past. Toch heeft hij compacte afmetingen van 44 x 31 x 26 cm, zodat u hem makkelijk in uw voertuig kwijt kunt. Verder heeft de magnetron een geïsoleerde deur met dubbel glas waardoor de magnetron snel opwarmt en de warmte goed behouden blijft. Wat zet u straks op tafel?

Met Mestic profiteert u van kookapparatuur van hoge kwaliteit. De producten hebben een laag vermogen, waardoor ze perfect zijn voor uw kampeervakantie. U gaat een vakantie vol comfort en gemak tegemoet!

Aantal standen: 6
Breedte (cm): 31
Hoogte (cm): 26
Lengte (cm): 44
Gewicht (kg): 11
Inhoud (L): 20
Instelbare timer: Ja
Keurmerk: CE
Materiaal: Aluminium
Aansluitspanning: 220-240
Vermogen: 700W
Stroomverbruik (A): 3,3

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat