Mestic elektrische hapjespan MEG-300

Beschrijving Ben je op zoek naar een elektrische hapjespan voor in jouw kampeervoertuig? Dan is de veelzijdige Mestic elektrische hapjespan MEG-300 de beste keus voor jou! In de pan bak, braad, stoof en houd je gerechten goed warm.

Elektrische hapjespan met thermostaatknop

De Mestic hapjespan is ideaal voor het bereiden van grote maaltijden op de camping. Met een kookoppervlak van ⌀ 30 cm voorzie jij het hele gezin van een warme maaltijd. Je stelt de temperatuur van de elektrische pan gemakkelijk in tot een maximum van 240℃, dankzij de thermostaatknop. Eten warmhouden of een verse stoofpot serveren, met de Mestic elektrische hapjespan kan het allemaal! Maak je geen zorgen, dankzij de dubbele anti-aanbaklaag bakken jouw maaltijden nooit aan. Daarnaast maak je de pan hierdoor snel en eenvoudig schoon.  

Belangrijkste voordelen

Dubbele anti-aanbaklaag
Afneembaar snoer met thermostaatknop
Maximale temperatuur: 240℃
Kunststof handvatten
Vermogen: 1500 W
Afmetingen: 39 x 38,5 x 20 cm

Praktische functionaliteiten

De hapjespan is voorzien van een afneembaar snoer met thermostaatknop en kunststof handvatten. Deze worden niet warm waardoor je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. Een fornuis is verleden tijd met de elektrische hapjespan van Mestic! Met een vermogen van 1500 W is de hapjespan snel op temperatuur. Het indicatielampje geeft precies aan wanneer de pan klaar is voor gebruik. Doordat de pan slechts 2,1 kg weegt, zet je hem na het koken eenvoudig op tafel om op te scheppen. Dit maakt hem ideaal voor een kampeertrip.

Geniet je graag van zelfgemaakte gerechten op de camping? Met de Mestic elektrische hapjespan MEG-300 bereid je allerlei verschillende maaltijden. Met de thermostaatknop regel je zelf de temperatuur tot een maximum van 240℃.

Primaire kleur: Zwart
Antiaanbak: Ja
Breedte (cm): 38,5
Hoogte (cm): 20
Lengte (cm): 39
Gewicht (kg): 2,1
Kookoppervlak: Ø 30 cm
Aansluitspanning: 230 V AC
Vermogen: 1500 W
Stroomverbruik (A): 6,6

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat