Mestic elektrisch kooktoestel mkt-120

Beschrijving Met Mestic geniet u ook op de camping van de gemakken van thuis. Koken in de camper of caravan was nog nooit zo makkelijk, want met het eenpits-kooktoestel zet u snel en eenvoudig een heerlijke maaltijd op tafel. Zo eet u op vakantie net zo goed als thuis!

Enjoy your meal!

Het Mestic kooktoestel MKT-120 is een handige extra pit voor thuis of op de camping. Omdat hij vrijstaand is, is het kooktoestel bijzonder geschikt voor grotere pannen. Die krijgen zo alle ruimte! Op dit kooktoestel maakt u gemakkelijk een eenpansmaaltijd klaar. Als u al wel een fornuis heeft in de camper of caravan is het handig dat u met de kookplaat wat ruimer kunt koken. Wat maakt het kooktoestel nou zo geschikt voor op de camping? Het lage vermogen! Dit camping kooktoestel heeft een vermogen van maar 750W. Dus zelfs als u maar een beperkt aantal ampère tot uw beschikking heeft, kunt u gewoon gebruikmaken van uw kooktoestel.

Belangrijkste kenmerken

Instelbare thermostaat
Hittebestendige behuizing
Oververhittingsbeveiliging
Indicatielampje
Antislipvoetjes

Gebruiksvriendelijke magnetron voor op reis

Het Mestic kooktoestel MKT-120 heeft een compact formaat met afmetingen van 23,4 x 20,7 x 6,6 cm (lxbxh). U neemt hem dus gemakkelijk mee op vakantie. Het kooktoestel heeft een rood indicatielampje dat aangeeft dat het toestel aan staat en de temperatuur stelt u gemakkelijk in met de draaiknop van de thermostaat. Ook is de kookplaat erg veilig in gebruik. Hij heeft antislipvoetjes waarmee het kooktoestel goed op zijn plek blijft staan. Daarnaast is hij voorzien van een hittebestendige behuizing en oververhittingsbeveiliging. Zo maakt u zonder problemen een heerlijke maaltijd klaar. Wat zet u straks op tafel?

Met Mestic profiteert u van kookapparatuur van hoge kwaliteit. De kooktoestellen hebben een laag vermogen, waardoor ze perfect zijn voor uw kampeervakantie. U gaat een vakantie vol comfort en gemak tegemoet!

Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Zwart
Breedte cm 22 cm
Hoogte cm 7.5 cm
Lengte cm 22 cm
Gewicht kg 1.35 kg
Keurmerk CE
Kookoppervlak 15 cm
Aansluitspanning 220-240
Vermogen 750W
Veiligheidsvoorziening Oververhittingsbeveiliging

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat