Milenco MGI opstap Single Step

Beschrijving Vindt u de ingang van uw voertuig eigenlijk net te hoog? Profiteer dan van het gemak van de Milenco MGI Single Step. Dankzij dit compacte opstapje hoeft u geen moeite te doen om uw voertuig in of uit te gaan.

Het ideale hulpmiddel bij in- en uitstappen

De Single Step is de kleinere variant van de Milenco Opstapjes. Hij neemt daardoor minder ruimte in beslag maar biedt wel de stabiliteit en de gemakkelijk instap. De opstap is 25,3 centimeter hoog en de trede is ruim, zodat u genoeg ruimte heeft om comfortabel te staan. Ook is de trede voorzien van profiel waardoor het trapje veilig te betreden is in alle weersomstandigheden. Daarnaast hebben de pootjes rubberen zolen zodat het opstapje de grond waar hij op staat niet beschadigt. De opstappen van Milenco voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen (EN 1645 en EN 1646) om veiligheidscriteria te garanderen.

Belangrijkste kenmerken

1 opstaptrede
draaggewicht: 150 kg
Gemaakt van kunststof
51 x 36 x 25,3 cm (lxbxh)

Hoge kwaliteit en eco-vriendelijk

De opstapjes van Milenco zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. De Milenco MGI Single Step kan tot wel 150 kg aan gewicht dragen en is zelfs wanneer hij nat is veilig om te gebruiken. Ook mooi aan deze opstap van Milenco is dat hij wordt geproduceerd met 100% gerecycled plastic. De impact om het milieu wordt hiermee zo klein mogelijk gehouden. Met de Single Step van Milenco profiteert u van een innovatief, duurzaam en kwalitatief product waar u jarenlang plezier van heeft.

Met de Milenco Double Step is het nooit meer lastig om uw voertuig te betreden. Dankzij dit hulpmiddel geniet u optimaal van uw kampeervakantie.

Merk Milenco
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 4770
Aantal treden 1
Alternatief artikel 5060101830338
Breedte cm 36 cm
Hoogte cm 25.3 cm
Lengte cm 51 cm
Gewicht kg 1.4 kg
Draagvermogen kg 150 kg
EAN code 5060101834770
Garantie 2 jaar
Materiaal Kunststof

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Recreatie groothandels

Op de sites van OCS-recreatie en Gimeg kunt u veel accessoires vinden. Heeft u iets gezien mail dan naar info@tevelde.nl en wij zullen het artikel voor u bestellen.

OCS Recreatie

Gimeg

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat