Travellife wasborstel ultra

Beschrijving Maak jouw camper of caravan perfect schoon met de Travellife wasborstel Ultra. Deze borstel heeft een zachte borstelkop voor een schoon voertuig, zonder strepen of krassen. Uitgerust met een handige ingebouwde shampoo aansluiting met regelaar.

Ingebouwde shampoo aansluiting

De Travellife wasborstel Ultra is geschikt voor het schoonmaken van een camper of caravan. Hij verwijdert vuil gemakkelijk en snel. De borstel is dankzij de kunststof Gardena wateraansluiting eenvoudig aan te sluiten op een waterslang. Daarnaast is hij voorzien van een ingebouwde shampoo aansluiting. Water en shampoo mengen tijdens het schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig! De hoeveelheid shampoo is te doseren met de regelaar. Zo komt het juiste mengsel eenvoudig uit de borstel. De borstel heeft een grote borstelkop met een afmeting van 35x15 cm. Door het zachte materiaal geeft de borstel een optimaal, streepvrij en ultra schoon resultaat.

Let op! Om gebruik te maken van de shampoo aansluiting heb je ook de los verkrijgbare Travellife shampoo cartridge nodig.

Belangrijkste voordelen:
Telescopisch verstelbare aluminium steel
Ingebouwde shampoo aansluiting en regelaar
Krasvrij schoonmaken door extra zachte borstelkop
Kunststof Gardena wateraansluiting

Wasborstel voor campers of caravans

De steel van de Travellife wasborstel Ultra is gemaakt van stevig aluminium. Hij buigt hierdoor niet onder druk. Door de telescopisch verstelbare steel van 89-173 cm kan je ook moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Denk aan het dak van jouw voertuig. Na gebruik kun je de steel weer in elkaar schuiven en vervolgens gemakkelijk opbergen. Een camper of caravan heeft een dunnere laklaag dan een auto. Het is daarom belangrijk om de juiste producten te gebruiken voor het schoonmaken van de voertuigen. De producten van Travellife zijn speciaal ontworpen voor een schone camper of caravan zonder dat er krassen ontstaan.

Met de Travellife wasborstel Ultra zorg je eenvoudig voor een schone camper of caravan zonder krassen. Combineer de borstel met de los verkrijgbare shampoo cartridges. Dankzij de regelaar creëer je de perfecte samenstelling van shampoo en water.

Primaire kleur: Blauw
Secundaire kleur: Zilver
Breedte (cm): 35
Hoogte (cm): 15
Lengte (cm): 173
Diameter stok (mm): 30
Keurmerk: CE
Verstelbaar van- tot: 89-173 cm

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat