Mestic wasborstel ultra

Beschrijving Maak jouw camper of caravan perfect schoon met de Mestic wasborstel Ultra. Deze borstel is voorzien van een extra zachte borstelkop voor een optimaal schoon voertuig, zonder strepen of krassen.

De perfecte borstel voor een stevige wasbeurt

Een wasbeurt van jouw camper of caravan is met deze wasborstel Ultra zo gedaan. De borstel is eenvoudig op water aan te sluiten met de kunststof Gardena wateraansluiting. Hij verwijdert het vuil gemakkelijk en snel. Daarnaast is hij voorzien van een ingebouwde cartridge aansluiting, waardoor je de los verkrijgbare shampoo van Mestic gemakkelijk met het water laat mengen. Dit is te doseren met de regelaar. Zo komt het perfecte carwash mengsel eenvoudig uit de borstel. Deze borstel heeft een extra grote borstelkop in de afmetingen 35 x 15 cm. Door het extra zachte materiaal geeft de borstel een optimaal, streepvrij en ultra schoon resultaat.

Belangrijkste voordelen:

Telescopisch verstelbare steel
Extra zachte ronde borstelkop
Ingebouwde shampoo aansluiting
Kunststof Gardena wateraansluiting

Mestic voor camper en caravan

De steel is gemaakt van aluminium, waardoor de borstel erg stevig is. Hij buigt hierdoor niet onder druk. Door de telescopisch verstelbare steel van 89-173 cm is de wasborstel gemakkelijk op te bergen. Gebruik je de borstel? Dan schuif je hem uit, zodat je ook bij het dak van het voertuig komt. De camper en caravan hebben een dunnere laklaag dan een auto. Het is extra belangrijk dat je hiervoor de juiste producten gebruikt, om deze voertuigen schoon te houden. De producten van Mestic zijn hier speciaal voor ontworpen. Laat jouw camper of caravan weer stralen zonder te krassen. Mestic zorgt voor een heerlijk fris en schoon gevoel.

Kortom, geniet van het ultieme gebruiksgemak met de wasborstel Ultra. De borstel is perfect te combineren met de shampoo cartridge 250 ml van Mestic. Ga met een schoon voertuig op vakantie door de schoonmaakproducten van Mestic.

Primaire kleur: Blauw
Secundaire kleur: Zilver
Breedte (cm): 35
Hoogte (cm): 15
Lengte (cm): 173
Diameter stok (mm): 30
Verstelbaar van- tot: 89-173 cm

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat