√ Te Velde !
2e Pinksterdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Van harte welkom.

Mestic wasborstel plus

Beschrijving De wasborstel Plus van Mestic is ideaal voor het schoonmaken van jouw camper of caravan. De Plus maakt het mogelijk om water met shampoo in de borstel te mengen. Geniet van het optimale gebruiksgemak en maak eenvoudig jouw voertuig kras -en streeploos schoon.

De ideale wasborstel voor jouw voortuig

De Mestic wasborstel Plus is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van een camper of caravan. De kop van de wasborstel heeft afmetingen van 27 bij 12 cm. Hiermee maak je de buitenkant van het voertuig snel schoon. De borstel heeft gespleten polyester punten, waardoor je het vuil eenvoudig verwijdert zonder te krassen. Door middel van de Gardena wateraansluiting is de borstel direct aan te sluiten op een waterslang. Draai de los verkrijgbare shampoo cartridge eenvoudig op de ingebouwde shampoo aansluiting. De shampoo is gemakkelijk te doseren met de regelaar. Deze handige borstel mengt zo het water met de shampoo tot het perfecte carwash mengsel. Zo schitter jij binnen de kortste keren weer met jouw camper of caravan op de camping.

Belangrijkste voordelen:

Telescopisch verstelbare steel
Ingebouwde shampoo aansluiting
Laat geen krassen achter
Kunststof Gardena wateraansluiting

Maak gemakkelijk jouw camper schoon

De wasborstel is voor jouw gemak voorzien van een handige telescopische uitschuifbare steel. De lengte van 135 – 245 cm zorgt ervoor dat hij weinig ruimte inneemt wanneer je hem opbergt. Schuif hem uit en je komt eenvoudig bij lastig bereikbare stukken, zoals het dak van de camper. Bovendien is de stevige steel gemaakt van aluminium, waardoor hij niet buigt. De producten van Mestic maken het schoonmaken wel heel eenvoudig! Je verwijdert met het grootste gemak vuil, zonder dat je de lak beschadigt of bekrast. Wees verzekerd van een perfect schone camper of caravan met Mestic!

Met deze ideale wasborstel voor de camper en caravan is jouw voertuig in een hand omdraai weer blinkend schoon. Gebruik de shampoo cartridge 250 ml van Mestic om jouw voertuig te laten stralen. Bekijk ook de andere producten van Mestic om jouw voertuig op de juiste manier te onderhouden.

Primaire kleur: Blauw
Secundaire kleur: Zilver
Breedte (cm): 27
Hoogte (cm): 12
Lengte (cm): 245
Diameter stok (mm): 30
Verstelbaar van- tot: 135-245 cm

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat