Campingaz kooktoestel 400 S Stove

Beschrijving Campingaz kooktoestel 400 S Stove
2 pits

Van een lekker ontbijt tot een stevige pastamaaltijd – koken in de vrije natuur was nog nooit zo makkelijk als met het optimaal presterende 400S kooktoestel.

Onze innovatieve Xcelerate™ Technologie is ongeëvenaard zuinig en prestatiegericht. De 400S werkt dan ook onder alle omstandigheden, mede dankzij de geïntegreerde piëzo-ontsteking. Geen gedoe meer met vochtige lucifers wanneer uw maag knort!

Het kooktoestel is voorzien van een vergrendeling en ingebouwd handvat waardoor je het makkelijk meeneemt en opbergt. Voor nog meer variatie op de kampeertafel kun je het grillrooster aanschaffen dat als apart accessoire verkrijgbaar is.

Vermogen Xcelerate™ burner 2 x 2,200W
Gas verbruik 2 x 165 g/h
Kooktijd buiten (met windkracht 3 m/s) 1 Liter in 10 minuten
Materiaal deksel Staal
Ontsteking Piezo
Gewicht 6 kg
Afmetingen 55.5 x 42.5 x 13.5 cm
Te gebruiken cylinders R904, R907, Butaan/Propaan cylinder
Runtime 9:30h (R907)
16:00h (5kg cylinder)

Xcelerate™ - brandertechnologie
Halveer uw kooktijd dankzij de Xcelerate™-technologie. De combinatie van de Xcelerate™-brander en de windafschermende pandrager beschermt de vlam van uw gasfornuis op de best mogelijke manier tegen wind. Hierdoor vermindert u uw gasverbruik en besteedt u minder tijd aan het koken, waardoor u meer tijd hebt voor ontspanning.

Xcelerate™-brander - De gepatenteerde brandertechnologie zorgt voor een lagere, meer windbestendige hoogwaardige vlam die betere resultaten oplevert dan standaard branders.

Windafschermende pandrager WindBlock™ - De gepatenteerde pandrager vormt een barrière rond de brander, waardoor de wind wordt afgebogen.

Diverse kookopties
Het essentiële kampeertoestel met eindeloze kookmogelijkheden! Waarom geen Engels ontbijt klaarmaken met bonen, worst en toast? Of misschien wat verse vis grillen terwijl u pasta kookt? Kooktoestellen met meerdere kookopties bieden het breedste scala aan kookmogelijkheden (pandrager, grill, bakplaat, plancha, wok of braadrooster - naargelang het product).

Eenvoudig te transporteren

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat