CamPart Travel CB-8695 koel box Melbourne

Beschrijving Met de auto op vakantie en altijd voorzien van koude drankjes of zelfs ijsjes? Dan is de Campart Travel CB-8695 Koelbox Melbourne dé koelbox voor jou. Doordat de compressor zowel op 230V als op 12V kan koelen én vriezen, ben je niet alleen voorzien van koude dranken op de camping, maar ook tijdens de rit ernaartoe!

Vol koelvermogen op de camping en in de auto
Deze koelbox is voorzien van een compressortechniek die vele malen krachtiger is dan een thermo-elektrische koelbox. De compressor pompt een koelmiddel rond dat door de druk sterk afkoelt en daarmee ook de inhoud van de koelbox. Deze techniek maakt het mogelijk om te koelen, of beter gezegd vriezen, tot -20⁰C en dat tot 55⁰ onder de omgevingstemperatuur. De koelbox Melbourne is zo ontwikkelt dat hij net zoveel koelvermogen genereerd op 12V als op 230V. Hierdoor zijn compressor koelboxen uitermate geschikt om in te zetten als (extra) koelkast op de camping of tijdens de autorit naar het zonnige zuiden. Daarnaast beschikt de koelbox over een beveiligingssysteem waardoor hij automatisch uitschakelt als hij te veel energie verbruikt wanneer je niet aan het rijden bent, maar wel wil blijven koelen. Zo hoef je nooit bang te zijn voor een lege accu.

Ruim en mooi design
Koelbox Melbourne heeft een inhoud van 35 liter, perfect voor het koelen of vriezen van alle snacks en drankjes tijdens een lange autorit. Door de geïntegreerde handvaten is de koelbox ook makkelijk in en uit de tent of auto te tillen. De koelbox heeft een zwarte behuizing wat hem een stijlvol uiterlijk geeft. Het handige digitale LED display met digitale temperatuurweergave geeft precies aan op hoeveel graden de koelbox koelt en is makkelijk tot op de graad nauwkeurig in te stellen. Zo zijn jouw snacks en drankjes altijd op de juiste temperatuur.

Wat vind je in de doos?
Koelbox Melbourne, 12V DV plug, 230V AC plug en handleiding

Redenen om voor de CB-8695 Koelbox Melbourne te kiezen:

Genoeg (ijs)koude drankjes door de inhoud van 35 liter
Volle koelkracht op zowel 12V als 230V
Temperatuurbereik -20°C tot 10°C, koelt onder omgevingstemperatuur tot 55°C
LED display met digitale temperatuurweergave en instelling tot op de graad nauwkeurig
DC Compressor en een dynamisch accubeveiligingssysteem

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat