√ Te Velde !
2e Pinksterdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Van harte welkom.

Travellife caravanhoes basic 700

Beschrijving Travellife caravanhoes basic 700
Afm. 700 x 240 x 220 (lxbxh)

De Travellife caravanhoes beschermt uw caravan tegen invloeden van buitenaf. Zo haalt u hem aan het begin van het seizoen weer helemaal schoon uit de stalling!

Bescherm uw caravan met een caravanhoes

Voor de meeste mensen betekent het einde van het kampeerseizoen dat de caravan in de stalling wordt gezet. Wilt u hem straks weer helemaal schoon en klaar voor gebruik ophalen? Bescherm hem dan met een Travellife caravanhoes! Maak de caravan goed schoon en droog, voordat u de hoes eroverheen doet. Dan zal hij weer helemaal tiptop klaarstaan wanneer u weer op stap gaat. Deze hoes is geschikt voor gebruik op een beschutte plaats, in een stalling of onder een carport. Hier beschermt hij uw caravan tegen stof, vocht en ander vuil. Wanneer u uw caravan ophaalt om weer op reis te gaan, is hij nog net zo schoon als u hem had achtergelaten. Ook handig: u ontvangt de hoes met een handige draagtas. Daar kunt u hem eenvoudig in opruimen wanneer u hem niet gebruikt.

Belangrijkste voordelen

Waterdicht
Uv-bestendig
Goede ventilatie
Verstevigde hoeken
Afmetingen: 700 x 250 x 220 cm (lxbxh)

Voordelen van een Travellife caravanhoes

Deze Travellife caravanhoes is gemaakt van 4-laags, waterdicht, uv-bestendig materiaal. De hoes is van hoge kwaliteit, zodat u er jarenlang van kunt profiteren. Vocht en vuil krijgen geen kans om in het materiaal te trekken, omdat de hoes is voorzien van geïntegreerde microporiën. Dat betekent dat er geen schimmelvorming zal plaatsvinden onder de hoes. Verder zijn de hoeken versterkt om scheuren te voorkomen. Moet u iets uit de caravan halen? Dankzij de ritsen aan beide zijden, kunt u de caravan ook betreden wanneer de hoes erop zit. De hoes heeft een elastische zoom en stevige bevestigingsriemen waarmee u hem perfect over uw caravan heen kunt monteren. Gebruik de hoes niet buiten waar deze wordt blootgesteld aan alle elementen. Wind en uv-straling zullen de hoes sneller doen slijten, waardoor de verwachte levensduur nog maximaal een jaar is.

Voor een optimale stalling van uw caravan is een goede caravanhoes onmisbaar. Dan begint u uw vakantie met een schone caravan!

Primaire kleur: Grijs
Aantal laags: 4
Gewicht (kg): 13,5

Kamperen

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Recreatie groothandels

Op de sites van OCS-recreatie en Gimeg kunt u veel accessoires vinden. Heeft u iets gezien mail dan naar info@tevelde.nl en wij zullen het artikel voor u bestellen.

OCS Recreatie

Gimeg

Tenten Reparaties

Scheuren repareren, ritsen of pezen vervangen, stormband bevestigen, enz.
Géén probleem voor Te Velde!
Download hier onze prijslijst tentenreparaties.

Tent laten repareren?

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat