head skibril snowboardbril goggle horizon 2.0 rood blauw

head-skibril-snowboardbril-goggle-horizon-2-0-rood-blauw-391410
head-skibril-snowboardbril-goggle-horizon-2-0-rood-blauw-391410
head-skibril-snowboardbril-goggle-horizon-2-0-rood-blauw-lens-391410

head skibril snowboardbril goggle horizon 2.0 rood blauw

€ 99,99
Beschrijving head skibril snowboardbril goggle horizon 2.0 rood blauw
categorie 2

Cilindrische, frameloze bril met de 5K-lenstechnologie, die het contrast en de kleurhelderheid verhoogt. Betaalbare bril met tijdloos design.

De HORIZON 2.0 5K is een co-creatie van HEAD en hun professionele atleten en kreeg dit seizoen een facelift. Het biedt ultiem comfort, ongeëvenaarde oogbescherming, functionaliteit en geavanceerde stijl in alle wintersportomgevingen. Kenmerken omvatten ultieme UV- en anticondensatie, een zeer breed gezichtsveld, Speed Snap Lens Exchange-systeem, helmcompatibiliteit en slipvrije siliconen band aan de achterkant. Ze beschikken ook over de nieuwe contrastverhogende en kleurversterkende 5K-lenstechnologie.

Gegevens
Lens: 5K red: S2, VLT 28%
Categorie: 2

Kenmerken:
De cilindrische lens is een platte lens met een enkele laterale curve die een superieur gezichtsveld biedt. Het ziet er ook geweldig uit!
UV400 & Anti Fog verwijst naar de intense UV-beschermende eigenschappen van HEAD-lenzen en hun vermogen om beslaan te minimaliseren. Het licht op de berg is intens, dus je hebt de best mogelijke bescherming nodig, evenals anti-condens eigenschappen om het beste zicht te behouden.
Comfortschuim met dubbele dichtheid met microfleece is een gebonden schuim met een zachte fleece voor extra comfort. De twee schuimen dienen verschillende doelen, waaronder anti-condens, klimaatregulatie en opvulling, terwijl het fleece de ideale comfortlaag creëert tussen bril en huid.
Speed Snap Lens Exchange is een snel en eenvoudig lenswisselsysteem. Lenzen klikken snel en gemakkelijk in en uit, waardoor een rijder de veranderende lichtomstandigheden kan bijhouden.
De HEAD-bril met een extra breed gezichtsveld is perfect voor racers, waardoor een strakke aerodynamische plooiing mogelijk is zonder verminderd zicht.
Wordt geleverd met een beschermhoesje.

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Ski-snowboard Onderhoud

 

Ski kleinebeurt €  34,99
Ski grotebeurt € 44,99
Skibinding controle € 24,99
   
Snowboard kleinebeurt € 44.99
Snowboard grotebeurt € 59.99

 

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat