head skibril goggle contex pro 5k zwart

Beschrijving Modern ogende wintersportbril in twee maten met een groot gezichtsveld. De lens is voorzien van de nieuwe 5K-lenstechnologie, waardoor het contrast en de kleurschittering toenemen.

De CONTEX PRO is onze nieuwste toevoeging aan ons goggle-programma, boordevol functies en stijl. De nieuwe gelamineerde dubbele lens verbetert het gezichtsveld met 15% in vergelijking met een traditionele dubbele lensconstructie - het heeft ook een superieure anti-condensbehandeling en vermindert lensverblinding. Het onbeperkte gezichtsveld wordt ondersteund door onze nieuwe 5K-lenstechnologie, die het contrast en de briljante kleuren verbetert. De CONTEX PRO is verkrijgbaar in twee maten, medium en large.

LENS:
5K gold: S3, VLT 15%

TORISCHE LENS:
Torische lenzen zijn gebogen op een manier die optische vervorming voorkomt.

GELAMINEERDE DUBBELE LENS LDL:
Door de binnenlens via een lamineerproces met de buitenlens te verbinden, ontstaat er geen spleet tussen de twee lenzen. Dit vergroot het gezichtsveld met 15%. Er is een speciale anti-mist coating aangebracht om onder alle omstandigheden een helder zicht te garanderen.

UV400 & ANTI-CONDENS:
UV400 & Anti condens verwijst naar de intense UV-beschermende eigenschappen van HEAD-lenzen en hun vermogen om beslaan te minimaliseren. Het licht op de berg is intens, dus je hebt de best mogelijke bescherming en anti-condens eigenschappen nodig om het beste zicht te behouden.

5K-LENS:
De nieuwe toonformule van de 5K-lens is ontwikkeld voor de alpine omgeving. 5K verbetert het contrast en versterkt de kleurschittering door specifieke golflengten van het visuele spectrum te filteren, waardoor meer details worden onthuld en een veiligere, minder vermoeiende ervaring in de sneeuw wordt gegarandeerd in alle weersomstandigheden.

EXTREEM BREED GEZICHTSVELD:
HEAD's bril met een extra breed gezichtsveld is perfect voor racers, waardoor een strakke aerodynamische instopping mogelijk is zonder verminderd zicht.

DRIELAAGS SCHUIM:
Dual-density Comfort Foam met Microfleece is een gebonden schuim met een zachte fleece voor extra comfort. De twee schuimen dienen verschillende doelen, waaronder anti-condens, klimaatregulatie en vulling, terwijl de fleece de ideale comfortlaag tussen bril en huid creëert.

VENTILEREND SCHUIM:
Venting Foam maakt de overdracht van lucht, warmte en vocht mogelijk. Bij gebruik in onze bril voorkomt het beslaan en creëert het het ideale klimaat in een bril.

VERWISSELBARE LENSVERWISSELING:
Verwisselbare lenzen betekent dat ze kunnen worden vervangen om te passen bij lichtomstandigheden of wanneer ze beschadigd zijn. Dit verlengt de levensduur van een brilmontuur en zorgt voor flexibiliteit.

ZAKJE INBEGREPEN:
Zakje inbegrepen om de bril te beschermen tegen krassen of andere schokken.

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Ski-snowboard Onderhoud

 

Ski kleinebeurt €  34,99
Ski grotebeurt € 44,99
Skibinding controle € 24,99
   
Snowboard kleinebeurt € 44.99
Snowboard grotebeurt € 59.99

 

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat