head skibril goggle contex blauw-wit

Beschrijving Modern ogende wintersportbril met een groot gezichtsveld en superieure beschermende eigenschappen en anti-condens. De lens is voorzien van een spiegelcoating.

De CONTEX is onze nieuwste toevoeging aan ons goggle-programma, met een verwisselbare dubbele lens met flitsende spiegels, superieure anti-condens en UV-bescherming verpakt in een modern frame-ontwerp. Perfect passend bij onze helmlijn, biedt deze goggle alles wat je nodig hebt voor elke dag op de berg, terwijl hij tegelijkertijd budgetvriendelijk is.

LENS:
FMR yellow/red: S2, VLT 32%

TORISCHE LENS:
Torische lenzen zijn gebogen op een manier die optische vervorming voorkomt.

DUBBELE LENZEN:
De dubbele lens van polycarbonaat is een lens van vergelijkbaar gewicht die 100% UV-bescherming biedt en 10 keer meer slagvast is dan conventioneel glas of plastic. Het is dan ook de ideale lens voor bergsporten.

UV400 & ANTI-CONDENS:
UV400 & Anti condens verwijst naar de intense UV-beschermende eigenschappen van HEAD-lenzen en hun vermogen om beslaan te minimaliseren. Het licht op de berg is intens, dus je hebt de best mogelijke bescherming en anti-condens eigenschappen nodig om het beste zicht te behouden.

FMR:
FMR is de flitsende spiegelafwerking van HEAD voor hun lenzen die extra bescherming bieden tegen zonlicht. Het licht op de berg is intens, dus rijders hebben de best mogelijke bescherming nodig.

DRIELAAGS SCHUIM:
Dual-density Comfort Foam met Microfleece is een gebonden schuim met een zachte fleece voor extra comfort. De twee schuimen dienen verschillende doelen, waaronder anti-condens, klimaatregulatie en vulling, terwijl de fleece de ideale comfortlaag tussen bril en huid creëert.

VENTILEREND SCHUIM:
Venting Foam maakt de overdracht van lucht, warmte en vocht mogelijk. Bij gebruik in onze bril voorkomt het beslaan en creëert het het ideale klimaat in een bril.

VERWISSELBARE LENSVERWISSELING:
Verwisselbare lenzen betekent dat ze kunnen worden vervangen om te passen bij lichtomstandigheden of wanneer ze beschadigd zijn. Dit verlengt de levensduur van een brilmontuur en zorgt voor flexibiliteit.

ZAKJE INBEGREPEN:
Zakje inbegrepen om de bril te beschermen tegen krassen of andere schokken.

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Ski-snowboard Onderhoud

 

Ski kleinebeurt €  34,99
Ski grotebeurt € 44,99
Skibinding controle € 24,99
   
Snowboard kleinebeurt € 44.99
Snowboard grotebeurt € 59.99

 

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat