head skibril infinity fmr

Beschrijving head skibril infinity fmr
categorie 2

Top skibril voor bewolkte-zonnige weersomstandigheden.
Cylindrische bril met framloos profiel.

Omschrijving:
De INFINITY FMR Combineert styling met oog protectie in een middenmaat lens. De cylindrische constrcutie dubbele lens biedt perfecte UV protectie en anti mist kwaliteiten en toch met een breed zicht. daarnaast heeft het super comfort en goede pas voor het gezicht.

Gegevens
Lens: FMR yellow/red: S2, VLT 32%
Categorie: 2

Kenmerken:
De cilindrische lens is een platte lens met een enkele laterale curve die een superieur gezichtsveld biedt. Het ziet er ook geweldig uit!
UV400 & Anti Fog verwijst naar de intense UV-beschermende eigenschappen van HEAD-lenzen en hun vermogen om beslaan te minimaliseren. Het licht op de berg is intens, dus je hebt de best mogelijke bescherming nodig, evenals anti-condens eigenschappen om het beste zicht te behouden.
FMR is de flitsende spiegelafwerking van HEAD op hun lenzen die extra bescherming biedt tegen zonlicht. Het licht op de berg is intens, dus rijders hebben de best mogelijke bescherming nodig.
Comfortschuim met microfleece is een schuim met enkele dichtheid dat het binnenklimaat van een bril reguleert, dempt en de perfecte interface tussen huid en bril biedt.
Interchangeable Lenses means that they can be changed to suit light conditions or when damaged. This increases the longevity of a goggle frame and allows for flexibility.
Wordt geleverd met een beschermhoesje.

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Ski-snowboard Onderhoud

 

Ski kleinebeurt €  34,99
Ski grotebeurt € 44,99
Skibinding controle € 24,99
   
Snowboard kleinebeurt € 44.99
Snowboard grotebeurt € 59.99

 

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat