√ Te Velde !
2e Pinksterdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Van harte welkom.

Filter artikelen op:

Merk
Prijs
Geslacht
Systeem
Maat skihelm
Reset

Waarom een Skihelm?

Straks met meer dan 50 km/u naar beneden?
Als moderne wintersporter ga je natuurlijk de piste niet op zonder skihelm. Want wist je dat je bij een afdaling al snel meer dan 50 km per uur haalt? Dan is het wel een prettig idee dat bij een val, een skihelm in 85% van de gevallen, groot hoofdletsel voorkomt. En letsel komt niet alleen voort uit eenzijdige ongevallen maar kan ook ontstaan uit een botsing tussen twee skiërs of snowboarders. Je hebt je eigen veiligheid dus niet altijd zelf in de hand.
Met het skiongeval van Michael Schumacher en de Tsjechische Snowboardster die op de Olympische spelen na een harde val haar skihelm brak, hebben we weer kunnen zien hoe belangrijk het is om een skihelm te dragen.
En naast dat een skihelm veilig voor je is, is het ook nog eens lekker warm en geef je het goede voorbeeld aan je kids.Skihelm is cool geworden.
Steeds meer Nederlanders dragen een skihelm op de pistes. In veel landen is het voor kinderen en jeugd al verplicht, steeds meer verzekeraars stellen het ook voor volwassenen als voorwaarde. We zien het aantal helmdragers dan ook elk jaar toenemen. Het idee dat een helm voor softies is, is gelukkig al lang achterhaald. De skihelm is onderdeel geworden van een trendy outfit, de bekende wintersportmerken investeren stevig in mooie designs. De skihelm is cool geworden.

Nieuwste trend: vizierhelmen
Skihelmen zijn dankzij nieuwe technieken de laatste jaren steeds comfortabeler geworden. Lichte materialen en ventilatie technieken maken dat je amper merkt dat je iets op je hoofd hebt. De laatste trend is de vizierhelm: een skihelm met vizier (geïntegreerd). Mooi qua design en met veel voordelen ten opzichte van de combinatie skibril – helm. Zo beslaat het vizier niet omdat er veel meer ruimte is voor ventilatie en heb je een veel breder panoramazicht. Een vizierhelm is ook ideaal voor brildragers, je kunt je bril gewoon ophouden.

Er zijn modellen met losse, wisselbare vizieren, die je aan het weer kunt aanpassen en zelfs vizierhelmen met een fotochroom (meekleurend) vizier, zo ben je klaar voor alle weertypes. Kortom: de vizierhelm is voor veel mensen de ideale skihelm!

Filter artikelen op:

Merk
Prijs
Geslacht
Systeem
Maat skihelm
Reset

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Welke maat ski-helm heb ik?

Handreiking om een maat ski-helm te kiezen.
hoofd

Aangezien vrijwel de meeste merken met een verschillende maattabel werken is het handig om je hoofd op te meten. Meet ongeveer 1,5 tot 2,5 cm boven de wenkbrauwen, over het breedste/grootste gedeelte van je hoofd.


Waarom een ski-helm?

Ski-snowboard Onderhoud

 

Ski kleinebeurt €  34,99
Ski grotebeurt € 44,99
Skibinding controle € 24,99
   
Snowboard kleinebeurt € 44.99
Snowboard grotebeurt € 59.99

 

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat