Garden impressions Scotland tafel 220 Centostone sicilian grey

garden-impressions-scotland-tafel-220-centostone-sicilian-grey-34250
garden-impressions-scotland-tafel-220-centostone-sicilian-grey-34250

Garden impressions Scotland tafel 220 Centostone sicilian grey

€ 1.649,99
€ 1.399,99
Beschrijving Garden impressions Scotland tafel 220 Centostone sicilian grey
Afm.: 220 x 115 cm.

Geheel volgens de laatste trends: een ovale tuintafel. Met de ovale Scotland tafel van Garden Impressions geeft u uw tuin in een handomdraai een luxueus en elegante look. De Scotland tafel is ook nog eens gemaakt van unieke, eenvoudig te onderhouden materialen. Ook maakt u met de Scotland tafel van Garden Impressions een milieubewuste keuze. De Scotland tafel heeft namelijk naast zijn beeldschone ontwerp ook nog unieke eigenschappen!

Centostone
Het tafelblad van de Scotland tafel is namelijk gemaakt van Centostone. Centostone is een geweldig nieuw materiaal voor tafelbladen. Het is vergelijkbaar met keramiek, maar veel compacter en dus veel harder en steviger. Centostone is uiterst duurzaam en veelzijdig. Door de extreme hardheid is het bestand tegen krassen en hitte. Doordat het materiaal geen vocht opneemt, kunnen er ook geen kringen en andere vlekken ontstaan en is het eenvoudig schoon te maken. Bovendien is Centostone® milieuvriendelijk, omdat het voor een groot deel bestaat uit natuurlijke materialen en het productieproces energiezuinig is.
Centostone® wordt exclusief toegepast in producten van Garden Impressions.

Het frame van de Scotland tafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is eenvoudig te onderhouden door het af te nemen met een zachte doek. De afmetingen van de Scotland tafel zijn 220x115xH76 cm.

De Scotland tafel is verkrijgbaar in de kleur sicilian grey. 

Een tafel voor het leven.
Centostone is een geweldig nieuw materiaal voor tafelbladen. Het is vergelijkbaar met keramiek, maar veel compacter en dus veel harder en steviger. Centostone is uiterst duurzaam en veelzijdig.

Door de extreme hardheid is het tafelblad bestand tegen krassen en hitte. Doordat het materiaal geen vocht opneemt, kunnen er ook geen kringen en andere vlekken ontstaan en is het eenvoudig schoon te maken. Bovendien is Centostone milieuvriendelijk, omdat het voor een groot deel bestaat uit natuurlijke materialen en het productieproces energiezuinig is.

Centostone wordt exclusief toegepast in producten van Garden Impressions.

Centostone is:
Supersterk
UV- en hittebestendig
Krasvast
Vochtwerend

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat