Garden impressions Lowland tafel Ø 120 cm.centostone sicilian grey

garden-impressions-lowland-tafel-rond-120-centimeter-centostone-sicilian-grey-34300
garden-impressions-lowland-tafel-rond-120-centimeter-centostone-sicilian-grey-34300

Garden impressions Lowland tafel Ø 120 cm.centostone sicilian grey

€ 1.059,99
€ 899,99
Beschrijving Garden impressions Lowland tafel Ø 120 cm.centostone sicilian grey
Afm.: Rond 120 cm. H 76 cm.

Sprookjesachtig mooi, oneindig te combineren en gemaakt van unieke, duurzame materialen: dat is de Lowland tafel van Garden Impressions.

Het prachtige, tijdloze ontwerp van de ronde Lowland tafel zorgt voor een unieke uitstraling in uw tuin. Daarnaast maakt u met de Lowland tafel van Garden Impressions een milieubewuste keuze. De Lowland tafel heeft namelijk naast zijn beeldschone ontwerp ook nog unieke eigenschappen!

Centostone
Het tafelblad van de Lowland tafel is namelijk gemaakt van Centostone. Centostone is een geweldig nieuw materiaal voor tafelbladen. Het is vergelijkbaar met keramiek, maar veel compacter en dus veel harder en steviger. Centostone is uiterst duurzaam en veelzijdig. Door de extreme hardheid is het bestand tegen krassen en hitte. Doordat het materiaal geen vocht opneemt, kunnen er ook geen kringen en andere vlekken ontstaan en is het eenvoudig schoon te maken. Bovendien is Centostone milieuvriendelijk, omdat het voor een groot deel bestaat uit natuurlijke materialen en het productieproces energiezuinig is.
Centostone wordt exclusief toegepast in producten van Garden Impressions.

Het frame van de Lowland tafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is eenvoudig te onderhouden door het af te nemen met een zachte doek. Ook wordt de Lowland tafel geleverd met verstelbare pootdopjes, zodat u deze tafel altijd stabiel kunt plaatsen.

De Lowland tafel is verkrijgbaar met een diameter van 120 cm. De hoogte van de Lowland tafel is 75,5 cm. De Lowland tafel is verkrijgbaar in de kleur sicilian grey. 

Een tafel voor het leven.
Centostone is een geweldig nieuw materiaal voor tafelbladen. Het is vergelijkbaar met keramiek, maar veel compacter en dus veel harder en steviger. Centostone is uiterst duurzaam en veelzijdig.

Door de extreme hardheid is het tafelblad bestand tegen krassen en hitte. Doordat het materiaal geen vocht opneemt, kunnen er ook geen kringen en andere vlekken ontstaan en is het eenvoudig schoon te maken. Bovendien is Centostone milieuvriendelijk, omdat het voor een groot deel bestaat uit natuurlijke materialen en het productieproces energiezuinig is.

Centostone wordt exclusief toegepast in producten van Garden Impressions.

Centostone is:
Supersterk
UV- en hittebestendig
Krasvast
Vochtwerend

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat