Taste by 4 seasons outdoor derby sportbench

taste-by-4-seasons-outdoor-derby-sportbench
taste-by-4-seasons-outdoor-derby-sportbench

Taste by 4 seasons outdoor derby sportbench

€ 589,00
€ 499,00
Beschrijving Een ideaal aanschuifbankje voor aan tafel. De Taste Derby bank is geschikt voor 3 tot 4 personen en kan gemakkelijk verplaatst worden. Het lichtgewicht aluminium onderstel heeft een coating in een antraciet kleur. Dit vormt een prachtig geheel met het teak houten zitgedeelte. Het teak hout is een zeer stevig houtsoort. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van deze bank. Een uniek detail zijn de schuine zaagsnedes, deze zijn zichtbaar aan de kopse kanten van de bank. De Taste Derby bank heeft een lengte van 200 cm, een breedte van 40 cm. en een hoogte van 45 cm.

Het gecertificeerde teak hout is gemakkelijk schoon te houden en is bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden. Teak hout heeft de eigenschap dat het op den duur een zilvergrijze gloed krijgt. Indien u de oorspronkelijke kleur wilt behouden dan dient u het zitgedeelte te behandelen met een teak cleaner en teak protector. Het frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium en geeft de bank een stoere uitstraling. Tevens zorgt het ervoor dat de Taste Derby bank eenvoudig te verplaatsen is.

Onderhoud:
Teak hout en aluminium zijn zeer makkelijk te onderhouden en gaan dankzij goed onderhoud langer mee. Het materiaal is weerbestendig en kan daarom het hele jaar buiten blijven staan zonder dat de kwaliteit wordt aangetast. Tot slot heeft Teak hout de leuke eigenschap dat het dankzij zonlicht verkleurt naar een warm grijs over de jaren.

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat