cosi fires cosiloft tuinhaard-vuurtafel 120 wit-grijs

cosi-fires-cosiloft-tuinhaard-vuurtafel-120-wit-grijs
cosi-fires-cosiloft-tuinhaard-vuurtafel-120-wit-grijs

cosi fires cosiloft tuinhaard-vuurtafel 120 wit-grijs

€ 1.529,00
€ 1.299,00
Beschrijving cosi fires cosiloft tuinhaard-vuurtafel 120 wit-grijs
Afm. 120 x 80 x 48 cm.

Cosiloft, eenvoud & design!
De Cosiloft is een prachtige loungetafel die je helemaal naar jouw smaak kan samenstellen. Deze nieuwe collectie van Cosi is een evolutie in de vuurtafels. Een mooi, opengewerkt aluminium frame met een tafelblad naar eigen keuze.
Ondanks zijn mooie loungetafel hoogte past er in de Cosiloft zelfs een 5 kg gasfles. Deze zit goed verwerkt in het pure design van de Cosiloft tafel.

Cosiloft, eenvoud in gebruik
De Cosiloft is heel eenvoudig in gebruik. Elke Cosi fire is voorzien van een elektronische ontsteking die werkt op een batterij. Druk de bedieningsknop in en de Cosiloft gaat ontsteken, draai daarnaast de knop naar rechts om de gastoevoer te openen, de Cosiloft gaat nu branden. Houdt de bedieningsknop 10 seconde vast en het vuur blijft branden, tijd om te genieten!
Wil je de Cosiloft weer doven, draai de bedieningsknop terug naar het beginpunt, het gas is nu afgesloten en de vlam dooft zichzelf. Draai altijd na gebruik ook de gasfles dicht en laat de Cosi afkoelen. Voor het behoud van je Cosi is het raadzaam altijd de beschermhoes te gebruiken nadat de Cosi is afgekoeld.

Cosiloft, voor de final touch
Bij de collectie Cosiloft is een vierkante glasset verkrijgbaar. De glasset beschermt de vlammen tegen de wind maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden of huisdieren. De glasset kan eenvoudig over de vlammen geplaatst worden en is een los accessoire. Standaard wordt de Cosiloft geleverd inclusief keramische houtstammen, grote en kleine lavastenen, 30 mbar regelaar met gasslang en een zwarte beschermhoes.

Cosiloft met wit frame
De Cosiloft is uitgevoerd in een wit frame, en voorzien van een RVS brander. Het blad is van grey composiet

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat