√ Te Velde !
2e Pinksterdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Van harte welkom.

cosi fires cosicube 70 black

Beschrijving cosi fires cosicube 70 black
Afm. 70 x 70 x 58 cm.

Cosicube, robuust, stijlvol en een prachtige mix van materialen
Een oogstrelende combinatie van een gashaard, Douglas hout & RVS. Dat is de Cosicube.

Deze mooie gashaard is het middelpunt van je loungeterras. Rondom het vuur is ruimte voor een hapje en drankje. Ongedwongen in een uiterst relaxte sfeer genieten.

De Cosicube werkt op gas. De haard kan eenvoudig, snel en veilig worden ontstoken met de piëzo ontsteking. In alle Cosicube modellen past een gasfles tot 5 kg. Deze is eenvoudig te plaatsen door het onzichtbare luikje aan de zijkant.

Deze prachtige tuinhaard heeft een vermogen van 9000 Watt waardoor de Cosicube razendsnel voor een aangename warmte zorgt.

Cosicube, toepasbaar op je loungeterras

Cosicube 70
De verkoophit van de Cosi fires! De robuuste Cosicube 70 is gemaakt van Douglas hout in combinatie met een RVS buitenkwaliteit bovenplaat. De Cosicube 70 zwart van kleur. En heeft een afmeting van 70 x 70 x 60 c. De 5 kg gasfles wordt eenvoudig in het model geplaatst via het onzichtbare zij-luik. Wil je de Cosicube gebruiken bij wind of in de buurt van huisdieren of nieuwsgierige kinderhandjes? Maak je Cosicube compleet met de Cosi fires glasset square.

Cosicube, eenvoudig in gebruik
De Cosicube is heel eenvoudig in gebruik. Elke Cosi fires is voorzien van een elektronische ontsteking die werkt op een batterij. Ontsteek de Cosicube door het indrukken van de bedieningsknop. Draai de knop naar rechts om de gastoevoer te openen, de Cosicube gaat nu branden. Houdt de bedieningsknop 10 seconde vast en het vuur blijft branden, tijd om te genieten!
Wil je de Cosicube weer doven, draai de bedieningsknop terug naar beginpunt, het gas is nu afgesloten en de vlam dooft zichzelf. Draai altijd na gebruik ook de gasfles dicht en laat de Cosicube afkoelen. Voor behoud van je Cosi is het raadzaam altijd de beschermhoes te gebruiken nadat de Cosi is afgekoeld.

Cosicube,voor de final touch

Bij de collectie Cosicube is een vierkante glasset verkrijgbaar. De glasset beschermt de vlammen tegen de wind maar ook tegen nieuwsgierige kinderhanden of huisdieren. De glasset wordt eenvoudig geplaatst en is een losse accessoire.

Wil je de haard afdekken omdat je de ruimte nodig hebt?

Dit is prima op te lossen met het Cosicube tafelblad. Plaats dit blad op de Cosicube en er ontstaat een grote loungetafel.

Standaard wordt de Cosicube geleverd inclusief keramische houtblokken, grote en kleine lavastenen, 30 mbar regelaar met gasslang en een zwarte beschermhoes.

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat