campingaz gasbarbecue 4 series select 4 exs

Beschrijving campingaz gasbarbecue 4 series select 4 exs
4 brander met zijbrander

Gezellig samen barbecueën met een groot gezelschap is geen probleem met deze 4-pits BBQ van Campingaz. Deze gasbarbecue is vervaardigd in Italië en dat ziet u terug in het oogstrelende en slimme design. Kook divers dankzij het modulaire BBQ rooster en na het eten is het schoonmaken van de barbecue gebeurd in een handomdraai.

4-pits barbecue
Met maar liefst 4 pitten kunt u op deze BBQ prima braden voor een groot gezelschap! Ideaal voor familiediners of gezellig tafelen met vrienden. Het gietijzeren rooster bevat een anti-opvlammingsrail voor een optimale warmteverdeling én minder affakkelen.

Elektronisch aansteken
Deze barbecue steekt u elektronisch aan. Zo kunt u lekker snel aan tafel!

Italiaans design
Deze Campingaz barbecue is vervaardigd in Italië, en dat is te zien aan het strakke design. Een BBQ die u met trots in de tuin zet! Daarnaast is deze barbecue voorzien van aan aantal slimme technieken en grote, stevige wielen voor extra stabiliteit en degelijkheid.

Modulair BBQ rooster
Of u nu van vlees braden houdt, graag groenten grilt of een pan paella maakt op de BBQ: deze Campingaz BBQ is voorzien van een modulair rooster. Bij Campingaz hebben we een breed assortiment BBQ accessoires die passen op dit modulaire rooster. Zo kunt u uw grillmogelijkheden steeds een beetje uitbreiden voor nog meer BBQ plezier!

Handige zijbrander
Naast de 4 pitten bevat de BBQ ook een praktische zijbrander. Handig voor het opwarmen van sauzen of een extra gerecht. Dankzij het opklaptafeltje aan de andere kant heeft u tevens extra werkruimte of plaats voor uw kruiden.

InstaClean®
Niemand heeft na het eten nog zin om een barbecue schoon te maken. Dat begrijpen we bij Campingaz als geen ander. Daarom hebben we InstaClean® ontwikkeld. De barbecue schoonmaken kan haast niet eenvoudiger. Zo kunnen sommige onderdelen direct de vaatwasser in!

Vermogen: 12000W + 2300W
Aantal branders: 4
Gasverbruik: 1040 g/u
Kookoppervlak (cm²): 3000 cm²
Afmetingen kookoppervlak: 70 x 40 cm
Materiaal kookoppervlak: Gietijzeren Rooster / Bakplaat
Opwarmrek: Ja
Rotisserie-optie: Ja
Thermometer: Ja
Ontsteking: Elektronisch
Configuratie transportkarretje: Deuren
Maximale capaciteit gasfles: 46,5 cm
Gewicht: 55kg
Afmetingen open (LxBxH): 142 x 62 x 142 cm

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat