Coleman hoofdlamp CXS+ 250 LED Headlamp

Beschrijving Coleman hoofdlamp CXS+ 250 LED Headlamp

Deze zichzelf automatisch aanpassende, CXS + 250 LED hoofdlamp heeft 5 afzonderlijke lichtstanden, een super-heldere 250 lumen lichtopbrengst en een hands-free KineSix ™ swipe modus.
Ontworpen met Reax technologie, past de CXS + 250 hoofdlamp de lichtbundel aan aan de omgeving en de behoeften van de gebruiker. De geavanceerde hoofdlamp beschikt eveneens over de Coleman BatteryLock ™ technologie.

Lichtopbrengst: 250/20 lumen (max/min)
Bereik: 40/5 meter
Batterijduur: 4/50 uur
Batterijen: 3 AAA Duracell® inbegrepen
Specificaties: BatteryLock™, REAX™ Auto Adjust, KineSix™ Hand-Swipe
Waterbestendigheid: IPX 4
Afmetingen: 6,8 x 4,0 x 3,0 cm; hoofdband 60 cm
Gewichtt: 114 g

BatteryLock™ technologie
Zelfs na een lange periode van inactiviteit kunt u ervan op aan dat BatteryLock™ zal werken op het moment dat u licht nodig hebt!Gewone elektrische verlichting verliest batterijkracht na verloop van tijd, zelfs indien uitgeschakeld, omdat de batterijen nooit echt losgekoppeld worden van de connectoren. Met de Coleman BatteryLock™ technologie, waarvoor een patent is aangevraagd, en een simpele draai aan de kop van de lamp behoren leeggelopen batterijen voortaan tot het verleden.
ONTKOPPEL DE BATTERIJ BIJ HET OPBERGEN: Activeer simpelweg de BatteryLock™ functie en de rode band verschijnt: uw lamp is nu volledig losgekoppeld van het batterijcompartiment en klaar om te worden opgeborgen.
ACTIVEER DE BATTERIJ VOOR GEBRUIK: Wanneer de lamp is ingeschakeld en de aansluitingen naar de batterijen zijn geactiveerd, verdwijnt de rode BatteryLock™-band en is de lamp klaar voor gebruik.

Coleman® KineSix™ - bediening door handbewegingen
KineSix™ biedt een handige handsfree methode om te communiceren met een hoofdlamp tijdens hardlopen, wielrennen of zelfs gewoon staan!
Om de verschillende lichtstanden en -sterktes te doorlopen wuift de gebruiker gewoon zijn hand binnen 7 cm voor de sensor aan de voorkant van de hoofdlamp. Zo hoeft de gebruiker geen aan/uit-knop in te drukken tijdens het leveren van een grote inspanning of met handschoenen aan.

Coleman® REAX™ - lichtsensor
Met de innovatieve zelfaanpassende Coleman® REAX™-lichtsensortechnologie passen de hoofdlampen van Coleman® hun lichtbundel aan de omringende omgeving en de behoeften van de gebruiker aan.
NABIJ VERLICHTEN: Bij het focussen op voorwerpen in de nabijheid neemt de lichtsterkte af en heeft de lichtbundel een gelijkmatig overgaand effect om de zichtbaarheid te verhogen.
LANGE AFSTAND: Wanneer u ver vooruitkijkt, neemt de lichtsterkte toe, waardoor de lichtbundel verder reikt.
HOE ACTIVEER IK DEZE FUNCTIE?Houd de aan/uit-knop gedurende 4 seconden ingedrukt om over te schakelen naar de zelfaanpassende REAX™-modus.

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat