Chef's choice messenslijper CC450 zwart

Beschrijving De Professional 450 Diamond Hone is een handmatige messenslijper uit het assortiment van ChefsChoice. Middels 2 verschillende fasen worden uw messen vlijmscherp geslepen. Beide fasen zijn voorzien van 100% Diamanten slijpschijven. Dit slijpsysteem is geschikt voor het slijpen van al uw huishoud- en keukenmessen. De precisie-geleidingen zorgen voor een nauwkeurige hoekcontrole en maakt deze slijper eenvoudig in gebruik. ChefsChoice geeft op dit product 1 jaar garantie.

Het bekende merk Chef'sChoice verkoopt fantastische messenslijpers om ieders koksmes vlijmscherp te houden. Met de slijpsystemen van dit mooie merk wordt ieder mes op een veilige manier weer bruikbaar gemaakt. Ieder slijpsysteem van Chef'sChoice heeft twee of meer slijpfases, hierdoor wordt ieder mes altijd vanuit de beste hoek geslepen. Met de producten van Chef's Choice haalt u stijl en comfort in huis.

VERZENDKOSTEN: € 7,99
GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN € 150,-

(bij verzending via Pakketdienst tot 10 kg)*

Levertijd: 2-4 werkdagen

*) Voor grotere pakketverzendingen en bijzondere (buitenland) bestemmingen kunnen afwijkende tarieven en levertermijnen gelden. Deze staan vermeld bij de artikelen.

Kijk hier voor de ruilen-retourneren procedure

Waar is ons bedrijf gevestigd?
Drentse Poort 7

Nieuw Buinen (Stadskanaal)
+31 (0) 599-613946
info@tevelde.nl

Panelen voor veranda's

Wij maken panelen op maat.
Bekijk hier enkele voorbeelden

Tent panelen op maat